Biblioteka

BibliotekaBiblioteka Visoke škole modernog biznisa (MBS) raspolaže najaktuelnijim naslovima za odgovarajuće studijske programe. Pripremljeni su i materijali u virtuelnom obliku, tako da studenti mogu posetom sajta ustanove dobiti veoma vredne resurse za unapređenje svog znanja. Biblioteka ima bogatu kolekciju knjiga iz oblasti ekonomije i menadžmenta. Tu se, pored izdanja na srpskom jeziku, ali i na stranim jezicima, prvenstveno na engleskom, čuvaju završni i master radovi studenata, kao i radovi profesora.

Biblioteka je članica COBISS sistema, kooperativnog onlajn bibliografskog sistema, koji služi za automatizaciju poslovanja.

Na ovaj način omogućeno je studentima, da u potrazi za odredjenim publikacijama, pretražujući samo centralni katalog, dobiju informaciju o tome koje biblioteke poseduju traženu građu, uz podatak o broju dostupnih primeraka.

Da biste pristupili katalogu MBS, potrebno je da odete na sajt COBISS-a: >> www.vbs.rs. Klikom na Ulaz u COBISS/OPAK, otvara se nova stranica. U pretraživač ukucajte akronim „vsmb“ i pritisnite „Pretraži“ nakon čega će se otvoriti stranica za pretraživanje bibliografskih zapisa koji se nalaze u biblioteci MBS.