Članovi Alumni klubaAnita Dobre, predsednica Alumni kluba MBS

Završila je Master studije – Menadžment u uslužnom biznisu 2011/2012 školske godine. Radi na poziciji Generalnog menadžera za Evropu u Pacific International Construction Group. U svom obraćanju Alumni klubu istakla je da kada je upisivala master studije Visoke škole modernog biznisa, vodila se mišlju da joj je potrebno okruženje i znanje koje će kod nje podstaknuti kreativnost i pomoći joj da ostvari ambicije koje je odavno gajila prema radu u privredi. Znanja koja je stekla upravo studirajući na MBS-u pomažu joj da uspešno obavlja odgovorne poslove generalnog menadžera u Multinacionalnoj kompaniji Pacific International Construction Group.


Ivica Ćurić

Završio Master studije – Menadžment u uslužnom biznisu 2010/2011 školske godine.

Izvršni je direktor za ekonomsko finansijske poslove u javnom preduzeću Autoceste Federacije BiH.


Nemanja Damnjanović

Diplomirao na Osnovnim studijama – Menadžment u savremenom biznisu 2014/2015 školske godine.

Prvi je Srbin koji je postao poslanik u bečkoj skupštini.


Marija Jović

Završila je master studije – Menadžment u uslužnom biznisu 2014/2015. godine.

Viši stručni saradnik za privredu u Odeljenju upravljanja rizičnim plasmanima u Komercijalnoj banci.


Jovan Krajinović

Jovan Krajinović je rođen 10. novembra 1990. godine. Završio je master studije pri Visokoj školi modernog biznisa sa temom: Upravljanje sportskim događajima.

Profesionalno se bavi sportom i radi kao teniski trener. Svoje praktično znanje je upotpunio teoretskim i to mu je pomoglo u razvoju karijere.Tatjana Dinić Maslaković

Radi u opštini Zemun. Završila je master akademske studije na Visokoj školi modernog biznisa.

Edukacija na MBS-u joj je omogućila da bolje usavrši veštine savremenog poslovanja, upravljanje projektima, ljudskim resursima. Takođe, uporedo je usavršavala engleski poslovni jezik, što joj je pomoglo u razvoju karijere.