office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Upis na master akademske studije

Studijski program
Menadžment u uslužnom biznisu

Borba za opstanak kompanija na tržištu jača je i okrutnija nego ikad. Iza svake uspešne kompanije stoji jak sektor usluga, zapravo sposoban menadžment usluga.

„Najveći igrači“ su kupci, klijenti koji odlučuju o sudbini biznisa. Ako firma zadovolji njihove raznolike potrebe na najbolji mogući način – eto njoj zarade. Dobila je borbu, ali rat za tržišni uspeh se nastavlja.

Zato hrabro „stani na crtu“ i bori se za dobar glas i dug život kompanije koja te bude zaposlila.

Visoka škola modernog biznisa (MBS) i ove školske godine otvara upis na master akademske studije i osposobljava 50 eksperata, top menadžera uslužnog biznisa.

Osposobi se za odlučnog menadžera uslužnog biznisa


Master program menadžmenta usluga traje 2 godine i nosi 120 ESPB. Po njegovom završetku stičeš naziv master menadžer. Nudimo ti školovanje na srpskom, ali i >>master studije na engleskom jeziku.

Master studije za menadžera uslužnog biznisa daće ti izvrsno znanje o marketingu, poslovanju i tehnologijama za obezbeđivanje kvalitetnih usluga. Cilj je da te osposobimo da, odmah po završetku školovanja, postaneš uspešni menadžer u najrazličitijim kompanijama iz oblasti uslužnog sektora. Ili nastaviš doktorske studije kod nas ili u inostranstvu.

Više informacija o strukturi master programa i mogućnostima zaposlenja možeš pročitati na strani >>menadžment u uslužnom biznisu.

Pročitaj >> ovde sve o načinu upisa i potrebnoj dokumentaciji.

Ko može da upiše master akademske studije uslužnog biznisa?


U prvu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili osnovne akademske studije u trogodišnjem trajanju, odnosno stekli 180 ESPB iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta.

U drugu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili iste ili srodne osnovne akademske studije u četvorogodišnjem trajanju, odnosno stekli 240 ESPB .

Ostali kandidati, koji ne ispunjavaju gore navedene uslove, mogu upisati prvu, odnosno drugu godinu master studija, ukoliko prethodno polože diferencijalne ispite iz predmeta predviđenih Statutom Škole.

MBS Upis na master

Izaberi MBS – jer mnogo više dobijaš nego što ulažeš!

• Uvek si u centru pažnje, jer radimo u malim grupama i profesori su ti potpuno posvećeni

• Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji (Terazije 27) – lako smo dostupni iz svih delova grada i okruženi zanimljivim sadržajem

• Za pomoć i konsultacije profesore uvek možeš pitati – uživo, telefonom, mejlom, radnim danima i vikendom

• Ovo dobijaš BESPLATNO: materijale za učenje u elektronskom formatu, pohađanje dodatnih kurseva, korišćenje velikog sadržaja biblioteke

Obezbeđujemo ti praksu tokom studija u domaćim i stranim kompanijama, ali i učešće u različitim marketinškim kampanjama i projektima

• Pružamo ti podršku u pronalaženju posla tokom i nakon studija

>> Evo kako možeš da se prijaviš

Upis je u toku. Pozovi 011/4120 700, 063/353 366 ili jednostavno popuni PRIJAVNI FORMULAR u nastavku.


Ime i prezime

Godina rođenja

Telefon

E-mail adresa (obavezno)

Mesto prebivališta

Prethodno završen fakultet

Broj stečenih ESPB

Kako ste saznali za nas?

Podnošenjem formulara potvrđujete da ste saglasni sa našom >> politikom privatnosti.