office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Upis na master akademske studije

Studijski program
Menadžment u uslužnom biznisu

Konkurentnost na domaćem i svetskom tržištu je veća nego ikad. Često su za uspešno poslovanje organizacija presudne nijanse koje ih izdvajaju od ostalih, a neretko se te nijanse ogledaju u uslugama, koje čini neizostavni element ponude svake organizacije danas.

Osim pomenutog, sektor usluga ima sve izraženiji značaj u svetskoj privredi, jer generiše visoke prihode i sve je veća zaposlenost u istom. Uslužne organizacije doprinose rastu društvenog bruto proizvoda i zaposlenosti.  

Da bi iskoristio potencijale najbrže rastućeg sektora privrede, neophodno ti je znanje iz oblasti menadžmenta usluga.

Da bi se uspešno poslovalo u uslužnom sektoru, primarno je zadovoljstvo klijenata, potrošača, kupaca. Ukoliko postoji marketing orijentacija organizacije, profit će biti prirodan sled okolnosti.

Zato je važan trud za dobar glas, a samim tim i dug život organizacije koju osnuješ ili koja te bude zaposlila.

Visoka škola modernog biznisa (MBS) i ove školske godine otvara upis na master akademske studije i osposobljava 50 eksperata, top menadžera uslužnog biznisa.

Osposobi se za odlučnog menadžera uslužnog biznisa


Master program menadžmenta usluga traje 2 godine i nosi 120 ESPB. Po njegovom završetku stičeš naziv master menadžer. Nudimo ti školovanje na srpskom, ali i >>master studije na engleskom jeziku.

Master studije za menadžera uslužnog biznisa daće ti izvrsno znanje o marketingu, poslovanju i tehnologijama za obezbeđivanje kvalitetnih usluga. Cilj je da te osposobimo da, odmah po završetku master studija, postaneš uspešan menadžer iz oblasti uslužnog sektora, ili da nastaviš školovanje upisom na doktorske studije u Srbiji ili u inostranstvu.

Više informacija o strukturi master programa i mogućnostima zaposlenja možeš pročitati na strani >>menadžment u uslužnom biznisu.

Pročitaj >> ovde sve o načinu upisa i potrebnoj dokumentaciji.

Ko može da upiše master akademske studije uslužnog biznisa?


U prvu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili najmanje osnovne akademske studije u trogodišnjem trajanju, odnosno stekli minimum 180 ESPB na studijama u oblasti ekonomije, biznisa ili menadžmenta.

Direktno u drugu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili najmanje osnovne akademske studije u četvorogodišnjem trajanju, odnosno stekli minimum 240 ESPB na studijama u oblasti ekonomije, biznisa ili menadžmenta.

 

Ostali kandidati, koji ne ispunjavaju gore navedene uslove u pogledu srodnosti prethodno završenih studija, mogu upisati prvu, odnosno drugu godinu master studija, ukoliko prethodno polože diferencijalne ispite iz predmeta predviđenih Statutom Škole.

Naime, prvu, odnosno drugu godinu master akademskih studija može upisati lice koje nije završilo iste ili srodne akademske studije,

 • ukoliko ima završene osnovne akademske studije obima minimum 180 ESPB, odnosno 240 ESPB, i
 • ukoliko prethodno položi dva diferencijalna predmeta iz izborne korpe: Upravljanje ljudskim resursima u uslugama, Korporativne finansije, Liderstvo, Korporativno upravljanje i korporativna društvena odgovornost, Korporativna bezbednost, kao i obavezne predmete: Metodologiju naučno istraživačkog rada i Strategijski marketing i menadžment u uslugama. 

Izaberi MBS – jer mnogo više dobijaš nego što ulažeš!

• Uvek si u centru pažnje, jer radimo u malim grupama i profesori su ti potpuno posvećeni

• Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji (Terazije 27) – u samom centru Beograda smo i lako smo dostupni iz svih delova grada

• Za pomoć i konsultacije profesore uvek možeš pitati – uživo, telefonom, mejlom, radnim danima i vikendom

• Ovo dobijaš BESPLATNO: materijale za učenje u elektronskom formatu, pohađanje dodatnih kurseva, korišćenje velikog sadržaja biblioteke

Obezbeđujemo ti praksu tokom studija u domaćim i stranim kompanijama, ali i učešće u različitim marketinškim kampanjama i projektima

• Pružamo ti podršku u pronalaženju posla tokom i nakon studija

>> Evo kako možeš da se prijaviš

Slobodno pozovi 011/4120 700, 063/353 366 ili jednostavno popuni PRIJAVNI FORMULAR u nastavku.


  Ime i prezime

  Telefon

  E-mail adresa (obavezno)

  Mesto prebivališta

  Prethodno završen fakultet

  Broj stečenih ESPB

  Kako ste saznali za nas?