office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

MBS je kreirao inovativne Master studije menadžmenta u uslužnom biznisu kao odgovor na izrazito povećanu potražnju za efikasnim menadžerima usluga kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu.

Kroz MBS-ov master program, upoznaćeš se sa različitim aspektima i modelima savremenog vođenja usluga. Steći ćeš veštine koje će ti omogućiti da se lako prilagođavaš dinamičnim tržišnim promenama. Master program ti nudi najaktuelnija znanja iz oblasti menadžmenta, marketinga, korporativne uprave, finansija i elektronskog poslovanja.

Ko može da upiše master akademske studije uslužnog biznisa?

U prvu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili najmanje osnovne akademske studije u trogodišnjem trajanju, odnosno stekli minimum 180 ESPB na studijama u oblasti ekonomije, biznisa ili menadžmenta.

Direktno u drugu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili najmanje osnovne akademske studije u četvorogodišnjem trajanju, odnosno stekli minimum 240 ESPB na studijama u oblasti ekonomije, biznisa ili menadžmenta.

Ostali kandidati, koji ne ispunjavaju gore navedene uslove u pogledu srodnosti prethodno završenih studija, mogu upisati prvu, odnosno drugu godinu master studija, ukoliko prethodno polože diferencijalne ispite iz predmeta predviđenih Statutom Škole.

Naime, prvu, odnosno drugu godinu master akademskih studija može upisati lice koje nije završilo iste ili srodne akademske studije,

 • ukoliko ima završene osnovne akademske studije obima minimum 180 ESPB, odnosno 240 ESPB, i
 • ukoliko prethodno položi dva diferencijalna predmeta iz izborne korpe: Upravljanje ljudskim resursima u uslugama, Korporativne finansije, Liderstvo, Korporativno upravljanje i korporativna društvena odgovornost, Korporativna bezbednost, kao i obavezne predmete: Metodologiju naučno istraživačkog rada i Strategijski marketing i menadžment u uslugama. 

Izaberi MBS – jer mnogo više dobijaš nego što ulažeš!

• Uvek si u centru pažnje, jer radimo u malim grupama i profesori su ti potpuno posvećeni

• Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji (Terazije 27) – u samom centru Beograda smo i lako smo dostupni iz svih delova grada

• Za pomoć i konsultacije profesore uvek možeš pitati – uživo, telefonom, mejlom, radnim danima i vikendom

• Ovo dobijaš BESPLATNO: materijale za učenje u elektronskom formatu, pohađanje dodatnih kurseva, korišćenje velikog sadržaja biblioteke

Obezbeđujemo ti praksu tokom studija u domaćim i stranim kompanijama, ali i učešće u različitim marketinškim kampanjama i projektima

• Pružamo ti podršku u pronalaženju posla tokom i nakon studija

>> Evo kako možeš da se prijaviš

Slobodno pozovi 011/4120 700, 063/353 366 ili jednostavno popuni PRIJAVNI FORMULAR u nastavku.


  Ime i prezime

  Broj telefona

  E-mail adresa

  Prethodno završen fakultet

  Broj stečenih ESPB

  Kako ste saznali za nas?