office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Prelazak sa drugih fakulteta

Nezadovoljni ste studijama ili ste ih napustili?
Aktivirajte se na Visokoj školi modernog biznisa i obučite se za najtraženija i najplaćenija zanimanja

Proveli ste neko vreme studirajući, ali se niste “pronašli” na visokoj školi ili fakultetu gde studirate?

Shvatili ste da oni ne nude perspektivna, atraktivna i dobro plaćena zvanja i zanimanja, a i profesori, asistenti i drugo osoblje Vam “nisu legli”, odnosno nisu izašli u susret Vašim potrebama.

Možda ste studirali pre više godina, ali su Vas životne okolnosti (posao, roditeljstvo, finansijska situacija i sl.) prisilile da napustite studije, a sada planirate da se aktivirate u tom pogledu? Međutim, “izgubili ste kompas” o aktuelnim zanimanjima i studijskim programima i zapravo ne znate kakve profile savremeno tržište traži.

Ako je nešto od navedenog tačno, onda je Visoka škola modernog biznisa idealno mesto za Vas!

 

Tri osnovna razloga za odabir Visoke škole modernog biznisa su:

1. Visoka škola modernog biznisa Vas priprema za visoko plaćene poslove. Programiranje i konsultantske delatnosti, reklamiranje i istraživanje tržišta, menadžer poslovne grupacije i finansijski konsultant su najplaćenija zanimanja u 2018. godini. Sve su to zanimanja koja nudi Visoka škola modernog biznisa.

2. Visoka škola modernog biznisa nudi specijalizovane kurseve, učešće na projektima i poslovnu praksu koji će Vam olakšati zaposlenje. Ona je osnovala >> Centar za razvoj projekata koji studentima nudi mogućnost da steknu praktična znanja i da ih primene na poslovnoj praksi ili u izradi projekata koje Visoka škola modernog biznisa radi za domaće i strane kompanije, lokalne samouprave, javna i javno komunalna preduzeća, itd. Takođe, njen osnivač je ASB akademija iz Beča, Austrija i naši studenti samim time imaju direktnu vezu da nastave školovanje ili da pronađu posao u inostranstvu.

Na kraju, ima dobru saradnju sa agencijom >> Digipuls, gde studenti mogu da steknu praksu i zaposlenje iz oblasti marketinga na društvenim mrežama, video produkcije, izdavaštva i digitalne štampe, poslovnog konsaltinga, organizovanja događaja i sl.

3. Visoka škola modernog biznisa nudi fleksibilno vreme studiranja i online nastavne materijale koje možete koristiti kada i gde Vam odgovara. Studiranje na Visokoj školi modernog biznisa omogućava praktično samostalno kreiranje svojih poslovnih studija, u skladu sa individualnim potrebama i obavezama. Predavanja i vežbe se prilagođavaju obavezama studenata, a online nastavni materijali omogućavaju studiranje iz udobnosti sopstvenog doma.

Zbog toga, sve što treba da uradite je da se upišete, a obuku prepustite nama.

Ono što bismo želeli posebno da Vam naglasimo, jeste da ne naplaćujemo priznavanje ispita položenih na drugim visokoškolskim ustanovama u procesu prelaska na Visoku školu modernog biznisa.

>> Ovde se informišite o osnovnim akademskim studijama

>> ovde o master akademskim studijama

>> ovde pronađite sve o načinu upisa i potrebnoj dokumentaciji.

Za više informacija o upisu pozovite 011/4120 700 ili 063/353 366 ili jednostavno popunite odgovarajući >> PRIJAVNI FORMULAR.