office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Zašto MBS?

Razmišljaš koji fakultet da izabereš? Evo zašto je MBS tvoj najbolji izbor

Nije lako doneti pravu odluku.

Da li upisati državni ili privatni fakultet u Beogradu? Koje su tačno prednosti privatnih studija menadžmenta? Koliko to košta? Da li se dobija upotrebljivo i praktično znanje? I šta posle?

Pokušaćemo da ti damo odgovore na sva tvoja pitanja i da ti olakšamo donošenje tako važne odluke. Ovo su informacije koje moraš uzeti u obzir prilikom izbora fakulteta.

  1. Lako dostupna i zanimljiva lokacija

Visoka škola modernog biznisa (MBS) nalazi se u strogom centru grada, Terazije 27. Iz bilo kog dela grada lako i brzo stižeš do nas. Ovde ti neće biti dosadno, jer smo okruženi zanimljivim sadržajem.

       2. Akreditovane osnovne i master akademske studije

Diploma MBS je priznata i u inostranstvu i kod nas, jer su svi naši programi usaglašeni sa svetskim standardima. Zato ćeš svoju karijeru moći da razvijaš gde god poželiš, bez ikakvih problema.

        3. Traženo znanje i praktične biznis veštine

Studije menadžmenta na MBS osposobljavaju te za najtraženije i najplaćenije liderske pozicije u kompanijama. I to iz oblasti: menadžmenta, marketinga, bezbednosti, informatike, usluga. 

        4. Mala škola, velike prednosti

MBS prima ukupno 170 studenata. Zato je kvalitet nastave podignut na najviši nivo. Radi se u malim grupama, razvija se podjednako lični i timski potencijal, profesori su ti uvek dostupni za svaku pomoć.

        5. Stručna praksa u poznatim kompanijama

Visoka škola modernog biznisa svim svojim studentima pruža mogućnost prakse tokom i nakon studija. To će obogatiti tvoju radnu biografiju i bićeš u prednosti nad kandidatima koji nemaju nikakvog iskustva.

        6. GRATIS: Sticanje dodatnih znanja i veština

Tokom studija na MBS možeš da pohađaš dodatne kurseve, besplatno ili uz minimalnu nadoknadu. Takođe, učestvovaćeš u različitim projektima i marketing kampanjama, i za to ćeš biti plaćen/a.

        7. Privatne studije dostupne svakom

Fakultet treba da biraš na osnovu želja, a ne cene školarine. MBS je našao čak nekoliko načina da ti studije ne budu finansijsko opterećenje. Za najbolje studente obezbeđujemo besplatno školovanje.

       8. BESPLATNI materijali za učenje

U cenu školarine uključeni su materijali za učenje u elektronskom formatu. To je značajan trošak koga te oslobađamo. Takođe, svaki dan možeš da koristiš izuzetno bogat i širok sadržaj naše biblioteke.

        9. Profesori koji ne teoretišu, već prenose praktično znanje

Profesori MBS-a priznati su stručnjaci svoje struke. Iza njih stoje velika poslovna dela i preduzetnički rezultati. Zato znanje koje prenose studentima jeste praktično i iskustveno, a ne puka teorija.

        10. Upis na studije nikad lakši

Prijemni ispit za upis na osnove akademske studije Visoke škole modernog biznisa NIJE eliminacionog karaktera. To je samo način da zajedno utvrdimo tvoje predznanje iz sociologije i opšte kulture.

Data protection
We, Visoka škola modernog biznisa (educational institution) (Registered business address: Serbia), process personal data for the operation of this website only to the extent technically necessary. All details in our privacy policy.
Data protection
We, Visoka škola modernog biznisa (educational institution) (Registered business address: Serbia), process personal data for the operation of this website only to the extent technically necessary. All details in our privacy policy.