office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Zašto MBS?

Razmišljaš koji fakultet da izabereš? Evo zašto je MBS tvoj najbolji izbor

Nije lako doneti pravu odluku.

Da li upisati državni ili privatni fakultet u Beogradu? Koje su tačno prednosti privatnih studija menadžmenta? Koliko to košta? Da li se dobija upotrebljivo i praktično znanje? I šta posle?

Pokušaćemo da ti damo odgovore na sva tvoja pitanja i da ti olakšamo donošenje tako važne odluke. Ovo su informacije koje moraš uzeti u obzir prilikom izbora fakulteta.

  1. Akreditovane osnovne i master akademske studije

Diploma MBS-a je priznata u našoj zemlji i u inostranstvu, jer su svi naši studijski programi usklađeni sa savremenim evropskim studijskim programima i koncipirani po standardima Bolonjske deklaracije. Diplome MBS-a se lako nostrifikuju u zemljama EU.

       2. Lako dostupna i zanimljiva lokacija

Visoka škola modernog biznisa (MBS) nalazi se u strogom centru grada, na adresi Terazije 27. Iz bilo kog dela grada lako i brzo stižeš do nas. U neposrednom okruženju MBS-a su pozorišta, galerije, restorani, klubovi i kafići, pa ćeš vreme pre i posle predavanja moći kvalitetno da iskoristiš.

        3. Traženo znanje i praktične biznis veštine

Studije menadžmenta na MBS-u osposobljavaju te za najtraženije i najplaćenije liderske pozicije u kompanijama, i to iz oblasti: menadžmenta, marketinga, bezbednosti, informatike, menadžmenta usluga.

        4. Stručna praksa u poznatim kompanijama

Visoka škola modernog biznisa svim svojim studentima pruža mogućnost da, još tokom studija, teorijsko znanje primene u praksi, i to u poznatim domaćim i stranim kompanijama. Studentska praksa je dobra prilika da se student svojim znanjem i radom nametne poslodavcima i da dobije posao u kompaniji u kojoj obavlja praksu. Na taj način, MBS indirektno pomaže u zapošljavanju svojih studenata.

        5. Sticanje dodatnih znanja i veština

Tokom studija na MBS-u možeš da pohađaš kurseve i obrazovne programe, besplatno ili uz minimalnu nadoknadu. Na taj način stičeš dodatna znanja i veštine iz oblasti informatike, marketinga, menadžmenta, finansija, stranih jezika. Takođe, bićeš u prilici da učestvuješ u različitim projektima i marketing kampanjama, za određenu nadoknadu.

        6. Privatne studije dostupne svakome

Predlažemo ti da fakultet biraš na osnovu svojih želja i interesovanja. MBS je našao nekoliko načina da ti studije ne budu finansijsko opterećenje. Za sve studente prve godine obezbeđujemo stipendiju.

        7. Rad u malim grupama

MBS prima ukupno 170 studenata. Zato je kvalitet nastave podignut na najviši nivo. Radi se u malim grupama, razvija se podjednako lični i timski potencijal, a profesori su ti uvek dostupni za pomoć i konsultacije.

       8. BESPLATNI materijali za učenje

U cenu školarine uključeni su materijali za učenje u elektronskom formatu. To je značajan trošak kojeg te oslobađamo. Takođe, možeš da koristiš celokupan sadržaj naše biblioteke. Za savremeno obrazovanje je važno da imaš pristup najnovijoj literaturi i stručnim časopisima.

        9. Video predavanja kao dodatni nastavni materijal

Studenti koji iz opravdanih razloga nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom predavanju, mogu pronaći video predavanja i nastavne materijale online. Na taj način, sam određuješ vreme i dinamiku učenja, i pratiš predavanja onda kada tebi najviše odgovara.

        10. Prijemni ispit nije eliminacionog karaktera

Prijemni ispit za upis na osnovne akademske studije MBS-a nije eliminacionog karaktera. To je samo način da zajedno utvrdimo tvoje predznanje iz sociologije i opšte kulture.