Uspešno organizovan Modern Business Challenge

U petak, 15. marta, MBS fakultet je bio domaćin tradicionalnog takmičenja za srednjoškolce pod nazivom “Modern Business Challenge”. Ovo takmičenje je okupilo talentovane učenike iz 32 škole iz različitih krajeva Srbije, koji su demonstrirali izuzetno znanje iz oblasti menadžmenta, marketinga, biznisa i opšte kulture.

Srednjoškolci su se takmičili u različitim izazovima, koji su imali za cilj da, pored znanja, testiraju njihovu kreativnost, timski rad i sposobnost brzog razmišljanja pod pritiskom. Igre su podrazumevale prepoznavanje slogana, brendova, gradova i reklama, igru spojnica, najduža reč i asocijacije. Atmosfera tokom takmičenja bila je napeta i prepuna uzbuđenja, dok su se timovi nadmetali u svakoj rundi kako bi osvojili prestižne nagrade. Učesnici su pokazali izuzetnu posvećenost i sjajan sportski duh tokom takmičenja, što je dodatno obogatilo ovaj događaj.

Nakon uzbudljivih takmičarskih rundi, sa ponosom objavljujemo pobednike ovogodišnjeg
takmičenja “Modern Business Challenge”:

  1. Gimnazija Zaječar – prvo mesto
  2. Tehnička škola Obrenovac – drugo mesto
  3. Srednja stručna škola “Branko Radičević” Ruma – treće mesto

Čestitamo svim timovima na izuzetnom trudu i zalaganju. Posebne čestitke upućujemo pobednicima kviza, učenicima Gimnazije Zaječar, koji su se istakli svojim znanjem i veštinama.

Želimo da se zahvalimo svim učesnicima i navijačima, koji su doprineli sjajnoj atmosferi tokom ovog događaja, kao i mentorima i nastavnicima naših takmičara. Nadamo se da će sledeće godine broj učesnika biti još veći i da ćemo uživati u druženju i učenju.

Fotografije možete preuzeti na ovom linku

Vidimo se i sledeće godine!