Poziv na Praksu u Kompaniji Technologent za Studente MBS-a

Dragi studenti,

Kompanija Technologent, članica našeg MBS HUB-a koja posluje u oblasti ERP sistema, sa zadovoljstvom vas poziva da se pridružite njihovom timu kroz program prakse namenjen mladim talentima koji žele da steknu praktično iskustvo u oblasti informacionih tehnologija.

Kompanija Technologent kao preduslov traži ambiciozne i mlade ljude, koji su spremni da uče o ERP sistemima i da rade na sebi, a kompanija će to znati da vrednuje i nagradi.

Šta možete očekivati od prakse?

  • Obuka o ERP sistemima: Imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim ERP tehnologijama i steknete neophodna znanja za rad u ovoj oblasti.
  • Praktičan rad: Učestvovaćete u procesu prenosa podataka iz starih sistema u nove, kao i u drugim zadacima vezanim za implementaciju ERP sistema.
  • Mentorski rad: Kroz celu praksu, bićete podržani od strane naših stručnjaka koji će vam pružiti mentorsku podršku i pomoći vam da se uspešno razvijate u oblasti ERP sistema.

Benefiti prakse:

  • Plaćen ručak i piće: Kompanija obezbeđuje dnevni obrok i osveženje za sve praktikante.
  • Mogućnost zaposlenja: Ukoliko se tokom prakse pokažete kao vredan član našeg tima, postoji mogućnost ulaska u radni odnos sa kompanijom Tehnologent.
  • Fleksibilnost trajanja prakse: Praksa traje tri meseca, ali u slučaju da se ne pronađete u ovom poslu, nije obavezno da ostanete do kraja. S druge strane, ukoliko se pokažete kao izuzetno uspešni, postoji mogućnost ranijeg prelaska u radni odnos.

Ovo je jedinstvena prilika da unapredite svoje znanje i veštine u jednom od najdinamičnijih sektora IT industrije. Pozivamo vas da se prijavite i postanete deo našeg tima.

Za sve dodatne informacije pozovite broj telefona: 063 353 366 – Milan ili pišite na mejl adresu milan.gacevic@mbs.edu.rs