office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Studentska praksa

Praksa - pravi korak ka zaposlenju!

Da bi danas neko bio uspešan u poslu, samo posedovanje akademskog znanja nije dovoljno. Ono što se traži jeste praktična primena tog znanja u realnim poslovnim situacijama. Dakle, iskustvo.

Visoka škola modernog biznisa zato ti pruža priliku da, još tokom studija, počneš da primenjuješ naučeno u praksi, i to u poznatim domaćim i inostranim kompanijama. To je ono što će te izdvojiti od drugih i učiniti da zaista postaneš stručnjak bez premca koga svi traže.

Program studentske prakse, u trajanju od 1 do 3 meseca, studentima omogućava da se upoznaju sa time kako kompanije funkcionišu, koji se načini rada primenjuju i koje su to praktične veštine koje čine da srce jedne firme nastavlja da kuca.

Ali, tu nije kraj. Studentima smo priuštili i mogućnost da slušaju predavanja gostujućih predavača – uspešnih stručnjaka iz privrede.

Tokom ovih seminara direktno sa izvora dobijaš najbolje informacije koje te spremaju za uspešnu karijeru. Pored toga, u saradnji sa AIESEC, najvećom svetskom studentskom organizacijom, Visoka škola modernog biznisa ti pruža mogućnost stručne prakse u inostranstvu. Tako možeš dalje razvijati svoje talente, proširiti svoja znanja i ostvariti brojne profesionalne kontakte.

Studentska praksa je dobra prilika i da se, svojim radom i znanjem, nametneš i dobiješ posao u kompaniji u kojoj obavljaš praksu. Na ovaj način indirektno pomažemo u zapošljavanju svih naših studenata.

 

Ukoliko želiš da primaš informacije o aktuelnim konkursima za praksu, prijavi se na naš Newsletter