office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Koje knjige pročitati za vreme letnjeg raspusta?

Ukoliko volite da se opustite uz dobru knjigu, sigurno ćete na plaži poželeti da uz sebe imate ovakvog saveznika koji oplemenjuje i „ubija“ dosadu.

Uz uživanje na ležaljci ili peškiru, zvuku talasa i tihoj muzici koja se prelama na povetarcu jedino što vam može nedostajati jeste knjiga u kojoj ćete moći da se izgubite i uđete u novu dimenziju godišnjeg odmora. Ako pak niste uspeli na prvu loptu da pronađete nešto što bi vam se svidelo, naša kratka lista bi mogla da vam u tome pomogne.

SAM SVOJ LIDER I MENADŽER ZA JEDAN MINUT

Ken Blančard, Suzan Fauler, Lorens Hokins u ovoj sjajnoj knjizi predstavljaju interesantnu poslovnu parabolu i upućuju čitaoce na to kako da primene svetski poznati metod samorukovođenja. Priča je usredsređena na mladog i ambicioznog Stiva, koji je blizu toga da ostane bez posla. Srećom, upoznaje Kejlu, koja mu otkriva tajne Menadžera za jedan minut. Nove veštine i znanja koja usvaja pomažu Stivu da zadrži posao, ali i da odbaci ulogu žrtve kako bi nastavio da se razvija, uči i bude sve uspešniji. Izmenjeno i dopunjeno izdanje knjige pomaže svima koji žele da napreduju i postignu uspeh na svim nivoima.

VODIČ KROZ DIGITALNU TRANSFORMACIJU – Dejvid L. Rodžers

Svaki biznis nastao pre uspona Interneta se sada suočava sa istim pitanjem: kako ostati konkurentan u digitalnoj ekonomiji?

Prilagodite model poslovanja vaše kompanije zahtevima digitalnog doba uz prvi sveobuhvatni vodič za lidere koji žele da dovedu svoje firme u sledeću fazu rasta!

Vodič kroz digitalnu transformaciju je prva sveobuhvatna analiza kako tradicionalni biznisi mogu da se transformišu i napreduju u digitalnom dobu.

Svetski priznati stručnjak u oblasti digitalne poslovne strategije, Dejvid L. Rodžers tvrdi da se digitalna transformacija ne odnosi samo na unapređenje tehnologije, već na unapređenje vašeg strateškog razmišljanja.

Naučite kako da integrišete u svoje poslovanje mreže klijenata, nove platforme, Big Data, kao i brze eksperimente kako biste ostali konkurentni u digitalnoj ekonomiji!

Autor knjige prikazuje iskustvena učenja najvećih digitalnih inovatora današnjice i pretvara ih u korisne lekcije za preduzeće u bilo kojoj fazi.

Prilagodite model poslovanja vaše kompanije zahtevima digitalnog doba!

BIBLIJA PRODAJE – Jeffrey Gitomer

Džefri Gitomer, nekadašnji prodavac a sada konsultant i autor bestselera iz oblasti prodaje, otkriva nam svoje tajne prodaje. U knjizi koja je koncipirana kao motivacioni priručnik, on nudi mnoštvo praktičnih tehnika i korisnih saveta o tome kako početi, održati i dovršiti promotivnu prodaju.

Nadamo se da ćete uživati na odmoru uz knjige koje smo vam preporučili i naučiti korisne savete koji će vam pomoći u vašoj karijeri.

Doc. dr Aleksandra Brakus