MBS Alumni klub

Alumni klub Visoke škole modernog biznisa predstavlja organizaciju koja okuplja i održava komunikaciju sa bivšim studentima koji su diplomirali ili masterirali na MBS-u. Osnovni cilj jeste jačanje Alumni kluba koji će omogućiti svršenim studentima okupljanje i učestvovanje u mnogobrojnim aktivnostima vezanim za Visoku školu modernog biznisa. Takođe, želja je da se članovi kluba obaveštavaju o novim dešavanjima i da im se omogući lakša međusobna komunikacija.

Alumni klub Visoke škole modernog biznisa u Beogradu je dobrovoljno udruženje u koje se mogu učlaniti svi studenti koji su završili osnovne i master akademske studije Visoke škole modernog biznisa, radi ostvarivanja trajne i uzajamne koristi i interesa utvrđenih ovim Statutom.

Uprava kluba, Statut, organi, pristupnica...

Uprava Alumni kluba i članstvo

Predsednik kluba: Anita Dobre

Članovi upravnog odbora:

  • Damnjanović Nemanja
  • Rakić Nenad
  • Kovačević Slavica
  • Jović Marija
  • Dulović Zorica
  • Konjević Peko
  • Stojić Saša

Svi zainteresovani se mogu učlaniti popunjavanjem pristupnice Alumni kluba Visoke škole modernog biznisa.

Popunjenu Pristupnicu možete dostaviti kako lično studentskoj službi škole, tako i putem mejla alumni@mbs.edu.rs (popunite pristupnicu i skeniranu je pošaljete).

Pristupanjem Alumni klubu biće Vam otvoren korisnički nalog na platformi Microsoft Teams, koji ćete moći koristiti za komunikaciju sa drugim alumnistima, video pozive, četovanje itd. – kao svojevrsna privatna društvena mreža.

U nastavku možete preuzeti Statut kluba i pristupnicu:

Statut kluba Pristupnica

Visoka škola modernog biznisa je izuzetno ponosna na organizovanje Alumni kluba na kome je učestvovalo preko 150 uticajnih ljudi iz sveta biznisa. Svečanu akademiju na MBS-u otvorio je tadašnji direktor škole, prof. dr Čedomir Ljubojević, govorom o misiji, ciljevima i budućnosti naše obrazovne ustanove.

Ko su istaknuti članovi našeg Alumni kluba, možete pogledati na narednoj stranici:

Članovi kluba