office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Studije za zaposlene

Želite da napredujete u sopstvenoj karijeri, ali ne možete da krenete napred bez sticanja diplome visokog obrazovanja? Ako je odgovor potvrdan, to ne treba da Vas čudi. Rukovodeće, izazovne i dobro plaćene pozicije zahtevaju sofisticirana znanja i veštine koji se mogu steći samo pomoću diplome akademskih studija visokog obrazovanja.

Zbog toga, važno je obezbediti kvalitetne kompetencije koje se neposredno mogu primeniti u Vašoj poslovnoj praksi. Tu Visoka škola modernog biznisa iz Beograda može da Vam pomogne jer je koncipirala studijske programe po uzoru na aktuelne evropske standarde u visokoškolskom obrazovanju. Diploma koju steknete priznata je ne samo u zemlji, već i u inostranstvu. Nakon završenih osnovnih i master studija na Visokoj školi modernog biznisa bićete obučeni za atraktivne, lukrativne (unosne) i izazovne poslovne.

Ako želite da se ostvarite u akademskom smislu i steknete diplomu visokog obrazovanja – bili bismo počastvovani da Vam u tome pomognemo. Visoka škola modernog biznisa Vam nudi fleksibilan pristup studiranja, predavanja, vežbi i konsultacija u popodnevnim časovima kako se ne bi remetile Vaše poslovne obaveze.


 

Osnovne akademske studije menadžmenta traju 3 godine i nose 180 ESPB. Nakon njih stičete zvanje menadžer. Možete da izaberete studije na srpskom ili studije na engleskom jeziku.

Nudimo Vam 4 različita modula:

1. Organizaciona bezbednost – Postanite vrhunski stručnjak za prepoznavanje i rešavanje kriznih situacija u kompanijama.

2. Marketing menadžment – Ovladajte svim tajnama savremenog marketinga. Budite ekspert koji je svima potreban.

3. Poslovni menadžment – Steknite najmodernija znanja i veštine neophodne za uspešno rukovođenje kompanijama iz različitih oblasti.

4. Poslovna informatika – Upravljajte čitavim IT sektorom, pomerajte granice u poslovanju i pronađite rešenja u svakoj situaciji.

Takođe, ukoliko ste počeli akademske studije na nekom drugom fakultetu, svi srodni ispiti će Vam biti priznati i preneseni.

Pročitajte >> ovde sve o načinu upisa i potrebnoj dokumentaciji.

>> Popunite prijavni formular

Master akademske studije traju

  • 2 godine i nose 120 ESPB ukoliko su Vaše osnovne studije bile trogodišnje, ili
  • 1 godinu i nose 60 ESPB ukoliko su Vaše osnovne studije bile četvorogidišnje.

Po njihovom završetku stičete naziv master menadžer. Moguće je studirati na srpskom i engleskom jeziku.

Master studije za menadžera uslužnog biznisa daće Vam izvrsno znanje o marketingu, finansijama, regulativi, ekonomiji, menadžmentu, liderstvu i uopšte o poslovanju i tehnologijama za obezbeđivanje kvalitetnih usluga. Cilj je da Vas osposobimo da, odmah po završetku školovanja, postanete uspešni menadžer u najrazličitijim kompanijama iz oblasti uslužnog sektora. Nakon njih možete da nastavite doktorske studije u našoj zemlji ili u inostranstvu.


Vaše je da se upišete, a obuku prepustite nama.

Za više informacija o upisu na osnovne i master akademske studije pozovite 011/4120 700 ili 063/353 366 ili jednostavno popunite >> PRIJAVNI FORMULAR.