studije za zaposlene
upis u skolsku 2023/24

Bez obzira na to da li želiš da se prekvalifikuješ, završiš započete studije ili ti visoko obrazovanje otvara mogućnosti napredovanja u poslu kojim se već baviš, MBS ti omogućava da istovremeno studiraš i gradiš uspešnu karijeru. Nikada nije kasno da završiš fakultet i stekneš znanje neophodno za obavljanje atraktivnih, unosnih i izazovnih poslova.

Zašto da upišeš baš MBS?

Moderan biznis mora da prati trendove, razvoj tehnlogije i promene na tržištu. MBS te priprema za zahteve savremenog poslovanja i omogućava da stekneš praktične veštine tokom studija. Posebne pogodnosti za sve koji su zaposleni, a žele da upišu ili nastave studije, podrazumevaju fleksibilan pristup studiranju kako ne bismo remetili poslovne obaveze studenata, održavanje nastave i konsultacija u popodnevnim časovima i predavanja dostupna online.

i diploma i karijera za zaposlene
i znanje i iskustvo
i dostupno i fleksibilno

Akreditovani studijski program

MBS ti nudi akreditovane akademske osnovne i master studije, a diploma koju stekneš priznata je i u inostranstvu. Naš osnivač je Digifactum Akademija iz Beča a studijski programi su kreirani po uzoru na aktuelne evropske standarde u visokoškolskom obrazovanju. Tradicija duža od decenije, stručnost nastavnog kadra i uspeh naših diplomiranih studenata potvrda su kvaliteta studijskog programa.

Izaberi modul koji te najviše interesuje

Marketing menadžment

Postani marketing stručnjak.

Poslovni menadžment

Rukovodi najuspešnijim kompanijama.

Menadžment poslovne informatike

Upravljaj IT sektorom.

Popuni prijavni formular!

Za više informacija pozovi nas na +381 63 353 366

    Ime i prezime

    Broj telefona

    E-mail adresa

    Mesto prebivališta/boravišta

    Kako ste saznali za nas?