Kursevi

Kursevi

Želiš da stekneš stručna znanja i veštine i da se osposobiš za rad na boljim, prestižnijim i bolje plaćenim poslovima?

Ako je odgovor potvrdan, onda su stručni seminari, kursevi i radionice Visoke škole modernog biznisa prava stvar za tebe.

Sa relativno malim finansijskim ulaganjima i malim mentalnim naporima stekni stručne kvalifikacije za rad na poslovima iz oblasti: finansija, IT-ja, marketinga, menadžmenta, bezbednosti, preduzetništva i stranih jezika, i stekni prednost na sopstvenom radnom mestu i/ili tržištu rada.

Kursevi iz finansija će te osposobiti za uspešno vođenje korporativnih finansija, računovodstva, bankarskih poslova, osiguranja i investiranja i izradu različitih studija iz ove oblasti (finansijske analize, procene vrednosti kapitala, biznis planovi i sl.).

Raspoloživi kursevi iz ove oblasti:

>> Finansijska pismenost

IT i programiranje te osposobljavaju za web dizajn, internet programiranje, Java programiranje, održavanje računarskih mreža…

Raspoloživi kursevi iz ove oblasti:

>> Uvod u Blockchain tehnologije

>> Uvod u Web dizajn

>> Osnove Java programiranja

>> Microsoft Office i Hot Potatoes

Marketing kursevi te osposobljavaju za rad na promociji, brendiranju, PR-u i drugim vidovima marketinških komunikacija u savremenim kompanijama, nevladinim organizacijama i javnom sektoru, kao i izradu različitih marketinških studija (istraživanje tržišta, brendiranje i sl.).

Menadžment kursevi nude znanja i veštine vezane za upravljanje poslovnim i drugim oblicima organizacija.

Raspoloživi kursevi iz ovih oblasti:

>>  Razvoj brenda u uslužnom sektoru

>> Medijska pismenost

       >> Upravljanje iskustvom potrošača

>> Ispitivanje zadovoljstva, posvećenosti i angažovanosti zaposlenih

Kursevi bezbednosti te snabdevaju potrebnim znanjima i veštinama u domenima korporativne bezbednosti, zaštite poslovnih podataka, obuke službenika obezbeđenja i sl., kao i izrade specijalizovanih bezbednosnih studija i procena rizika.

Raspoloživi kursevi iz ove oblasti: 

>> Stručna obuka službenika obezbeđenja

>> Sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma

Na kursevima preduzetništva se možeš obučiti kako da pokreneš sopstveni biznis ili da bolje upravljaš postojećim. Značajan deo obuke iz ove oblasti je usmeren i na pisanje biznis plana, kao najznačajnijeg poslovnog dokumenta.

Raspoloživi kursevi iz ove oblasti:

>> Otpočinjanje preduzetničkog poduhvata

>> Razvoj brenda u uslužnom biznisu

Kursevi stranih jezika ti omogućavaju uspešno savladavanje engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika, nudimo specijalizovane kurseva iz oblasti turizma, poslovnog engleskog jezika, nemačkog za medicinare, kao i pripremu za polaganje međunarodnih ispita: IELTS, TOEFL, MARLINS, GOETHE I ÖSD.

Više informacija možete pogledati na >> ovoj stranici.

Kursevi poslovnih veština

>> Upravljanje kreativnim procesom

>> Rešavanje konflikata u organizaciji

>> Komunikacija putem oblika, boje i zvuka

 

Prijavu na neki od ponuđenih kurseva možete jednostavno izvršiti: popunite donju formu, pošaljite mejl na bojana.petrovic@mbs.edu.rs ili pozovite 063/353-366.