Osnovne akademske studije

Poslovni menadžment

Samo za ambiciozne

Upiši Poslovni menadžment i postani uspešan vođa kompanije

Svetska istraživanja pokazuju da su od svih zanimanja kvalitetni menadžeri najbolje plaćeni. Poslovno okruženje u celosti doživljava globalne promene koje direktno utiču na kompanije i njihove potrošače. Uspešan menadžer treba da bude svestan globalne prirode poslovanja i da razume nove tržišne trendove uslovljenje demografskim i socijalnim promenama kao i tehnološkim inovacijama. Zvuči vam zanimljivo? Kao da je ovo zanimanje krojeno po vašoj meri? Onda je modul „Poslovni menadžment“ pravi izbor za vas.

 

Ostvarite sjajne poslovne rezultate

Poslovni menadžmentNa modulu „Poslovni menadžment“ imate mogućnost da steknete znanja i veštine neophodne za uspešno rukovođenje kompanijama iz različitih delatnosti.

Studenti koji se opredele za ovaj modul biće u mogućnosti da detaljno upoznaju i prouče ovu naučnu disciplinu koristeći najsavremenije udžbenike i studije slučaja. Na praktičnim primerima saznaćete koji su to potezi koji jednu kompaniju vode putem uspeha uz pravilno korišćenje resursa i ljudstva.

Danas Menadžment predstavlja univerzalno sredstvo, neophodno oruđe savremenog industrijskog sveta. Sve kompanije zahtevaju stalne upravljačke akcije da bi delovale i razvijale se u složenom i dinamičnom okruženju u kome funkcionišu. Prijavite se.

 

Struktura studijskog programa