Osnovne akademske studije

Marketing menadžment

Odaberite uspešnu karijeru. Ovladajte svim tajnama savremenog marketinga.

Da li sanjate o uspešnoj karijeri? Da postanete lider u dinamičnoj i izazovnoj profesiji koja će vam omogućiti da iskažete sve svoje talente? Ako je vaš odgovor “da”, tada je profesija marketing menadžera pravi put za vašu profesionalnu karijeru.

 

Postanite uzdanica uspešnog poslovanja

Marketing menadžmentStudijski program “Marketing menadžment” Visoke škole modernog biznisa pruža vam mogućnost da ovladate svim neophodnim alatima za razumevanje želja i potreba kupaca. Tokom studija, kroz rad na praktičnim primerima, steći ćete i sve one veštine potrebne za osluškivanje svih bitnih promena navika u strukturi potrošnje, što će značajno podići vašu vrednost kao marketing menadžera i pružiti vam prednost u odnosu na konkurenciju.

Modul “Marketing menadžment” omogućuje vam sticanje znanja iz oblasti marketinga i razumevanje važnih koncepcija i strategija savremenog kreiranja, planiranja i praćenja tržišnog uspeha na principu poslovne filozofije marketinga.

Akcenat tokom obrazovanja stavljen je na ono najbitnije – targetiranje kupaca, komunikaciju i razvijanje lojalnosti kod klijenata. Dakle, na sve one stvari koje su ključne za vašu buduću uspešnu karijeru, bilo da se odlučite da sami pokrenete svoj posao ili da radite u nekoj kompaniji. Tako ćete lako postati traženi stručnjak, sposoban za sve izazove modernog poslovanja, bez kog nijedna firma ne može uspešno da posluje, bilo na domaćem ili inostranom tržištu.

 

Uložite u sebe i svoju budućnost

Sva znanja koja će te dobiti tokom studija možete iskoristiti za:

kreiranje novih proizvoda i usluga za svoje potrošače
osmišljavanje promotivnih poruka putem kojih će komunicirati sa svojim kupcima
stvaranje pravih vrednosti u jednoj kompaniji čime osiguravate njen razvoj i opstanak na tržištu

Vaš uspeh je u vašim rukama. Ne čekajte jer uspešna karijera Marketing menadžera, brzo i lako može biti vaša bliska budućnost. Sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite klikom na link Prijavite se. Učinite korak u pravom smeru, a mi smo tu da vam pomognemo na putu vašeg poslovnog uspeha.

 

Struktura studijskog programa