I   DIPLOMA
I   KARIJERA
Akademske studije koje ti pružaju
praktična znanja i uvode te u svet biznisa.

Upiši se na vreme!

I DIPLOMA
I KARIJERA
Akademske studije koje ti pružaju praktična znanja i uvode te u svet biznisa

Upiši se na vreme!

Ukoliko te zanimaju studije menadžmenta i marketinga, planiraš da pokreneš svoj biznis, želiš da naučiš kako da uspešno rukovodiš kompanijama ili kreiraš marketing strategije, MBS je pravi fakultet za tebe.

Naš osnivač je Digifactum Akademija iz Beča, studijski programi su kreirani po uzoru na aktuelne evropske standarde u visokoškolskom obrazovanju, a znanje koje usvojiš pripremiće te za savremeno, dinamično tržište.

Zašto da upišeš baš MBS?

Moderan biznis mora da prati trendove, razvoj tehnologije i promene na tržištu. MBS te priprema za zahteve savremenog poslovanja i uvodi u svet biznisa već tokom studija. Stekni praktična znanja i razvijaj preduzetnički duh kroz plaćenu stručnu praksu, gostujuća predavanja priznatih stručnjaka, rad u malim grupama, specijalizovane kurseve i radionice.

i znanje i iskustvo
i studije i posao
i dostupno i fleksibilno

Studijski program

MBS ti nudi akademske osnovne i master studije, a diploma koju stekneš priznata je i u inostranstvu. Tradicija duža od decenije, stručnost nastavnog kadra i uspeh naših diplomiranih studenata potvrda su kvaliteta studijskog programa.

Obrazuj se za tražena i dobro plaćena zanimanja

Marketing, menadžment i informacione tehnologije su inovativne sfere prepoznate na tržištu rada. Po završetku studija, bićeš menadžer koji poseduje kompetencije za zaposlenje u različitih sektorima i primenjiva znanja iz oblasti finansija, liderstva, upravljanja brendom, IT-ja, ekonomije i biznisa. MBS ti nudi mogućnost da se već tokom studija pripremiš za liderske pozicije i unosna zanimanja.

Izaberi modul koji te najviše interesuje:

Marketing menadžment

Postani marketing stručnjak.

Poslovni menadžment

Rukovodi najuspešnijim kompanijama.

Menadžment poslovne informatike

Upravljaj IT sektorom.

Popuni prijavni formular! 
Za više informacija pozovi nas na +381 63 353 366

    Ime i prezime

    Broj telefona

    E-mail adresa

    Mesto prebivališta/boravišta

    Kako ste saznali za nas?