office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

MBS Party u klubu Kasina by Community: proslava izuzetne školske godine

Četvrtak. 30. jun, bio je poseban dan na Visokoj školi modernog biznisa.

U toku školske godine, svoj posao shvatamo ozbiljno. Ova tvrdnja se odnosi kako na profesore, tako i na studentsku službu, nenastavno osoblje, i same studente.

Posle završenog ispitnog roka i izuzetno uspešne godine sklapanja novih privrednih i akademskih saradnji, proslavili smo sve svoje uspehe zajedno. 

U klubu Kasina by Community okupilo se osoblje fakulteta, spoljni saradnici, alumnisti i studenti svih godina. Žurka je trajala celu noć, a uz kombinaciju DJ-a i žive svirke, muzika na slavlju je bila prilagođena svačijem ukusu.

Događaj su otvorili doc. dr Milan Mihajlović i M.A. Aleksandra Rokvić, koji su uručili plakete kolegama koje su se ove godine istakle posebnim uspesima. Pritom su dodeljeni sertifikati članovima Studentskog kluba – grupi studenata koja se ove godine posebno posvetila asistiranju rada marketing tima. 

Školska godina je završena sa stilom, a mi već iščekujemo jesen i upoznavanje novih studenata i kolega!
Pogledajte kako smo se proveli u galeriji fotografija sa MBS žurke. 

Fotografije iz galerije možete koristiti isključivo u privatne, lične svrhe. Pojedine fotografije možete objaviti na vašim nalozima na društvenim mrežama i sličnim mestima samo ako ste na konkretnoj fotografiji jedino lice. Ako se na fotografiji nalazi više lica, potrebno je da obezbedite saglasnost svih lica sa fotografije kako biste je dalje javno objavljivali.

Visoka škola modernog biznisa neće prihvatiti odgovornost za eventualno nepridržavanje ovih smernica od strane trećih lica.