office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Završen kviz „Marketing Challenge“ – pobeda znanja, talenta i mladalačkog duha

U svečanoj sali Visoke škole modernog biznisa (MBS), u petak, 12. aprila 2019., uspešno je održan kviz „Marketing Challenge“, na kome su se takmičili učenici srednjih škola iz Republike Srpske i Srbije.

U dva polufinalna takmičenja, kao i u finalu, učenici su pokazali izuzetno znanje iz oblasti marketinga i opšte informisanosti, ali pokazali su i fantastičnu brzinu i snalažljivost.

Tokom četiri sata, koliko je trajao kviz, u sali se osetio vedar, mladalački duh, želja za pobedom i želja za novim saznanjima. Sve je bilo protkano blagim humorom, čemu su doprineli i takmičari i voditelji programa.

I kako svako takmičenje mora da ima pobednika, tako je i kviz „Marketing Challenge“ dobio svog pobednika, a to je ekipa Srednje tehničke PTT škole iz Beograda. Drugo mesto osvojili su učenici IV beogradske gimnazije, dok je treće mesto pripalo učenicima Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine.

Dobar utisak ostavili su i učenici iz dve bijeljinske škole – Gimnazije „Filip Višnjić“ i Ekonomske škole, kao i učenici Srednje stručne škole „Branko Radičević“ iz Rume. Ovoga puta oni su imali manje sreće od svojih suparnika.

Svim učesnicima kviza, doc. dr Miloš Dragosavac, pomoćnik direktora za nastavu, uručio je prigodne poklone, a pobednicima kviza, učenicima Srednje tehničke PTT škole iz Beograda, pripao je po tablet uređaj.

Organizacijom kviza „Marketing Challenge“, MBS je uzvratio gostoprimstvo učenicima srednjih škola, koji su iskazali poštovanje i srdačno dočekali naše profesore i studente i omogućili nam da predstavimo našu ustanovu, studijske programe i prednosti koje nudimo tokom studiranja.

Bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo pametne, talentovane i nasmejane mlade ljude, na kojima je budućnost gradova i zemalja iz kojih dolaze. Zahvaljujemo se i njihovim direktorima i nastavnicima koji su prihvatili naš poziv i bili uz svoje učenike.

S obzirom da je takmičenje bilo uspešno, trudićemo se da ono postane tradicionalno jer mladost, pamet i smeh pokreću svet.

Na sledećem linku možete pogledati odabrane fotografije sa događaja: