office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Vodeći međunarodni Univerzitet iz Austrije u poseti MBS-U

Direktor Visoke škole modernog biznisa prof. dr Čedomir Ljubojević ugostio je predstavnike MODUL Univerziteta iz Beča (Modul University Vienna), generalnog direktora Christian Hoffmann i MBA program menadžerku Jovanu Perić, Msc, MBA, radi uspostavljanja poslovne saradnje, čiji je glavni cilj razmena studenata i profesora.

MODUL Univerzitet u Beču (MU), vodeći međunarodni univerzitet u Austriji, nalazi se u vlasništvu bečke Privredne komore i industrije a odobren je od strane austrijskog Saveta za akreditaciju.
Kampus univerziteta je smešten na Kalenbergu, predivnom brdu sa spektakularnim pogledom na austrijsku prestonicu. Osnovan je 1903. godine i od tada nosi titulu stručne škole sa najdužom tradicijom u oblasti turizma i ugostiteljstva širom sveta.

MODUL Univerzitet nudi mogućnost edukacije u oblasti međunarodnog menadžmenta, novih medijskih tehnologija, javnih uprava, održivog razvoja, kao i menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu.

Programi se sprovode na engleskom jeziku zbog međunarodne orijentacije.

Tokom svog napredovanja i razvijanja, MU je odobren i od mnogih međunarodnih obrazovnih udruženja kao što su Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO), zatim Turski savet za visoko obrazovanje (YÖK), tajvansko Ministarstvo prosvete i drugi.

Radujemo se predstojećoj saradnji i novim mogućnostima za edukaciju naših studenata!

Leave a Reply