office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Treća međunarodna studentska konferencija SKEI 2018.

Treći put u organizaciji partnerskih institucija : 1) Sveučilišta „Vitez“ iz Travnika, 2) Visoke škole modernog biznisa iz Beograda i 3) Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ iz Vukovara, održana je naučno-stručna studentska konferencija SKEI 2018.

Ovogodišnji domaćin bilo je Veleučilište “Lavoslav Ružička” iz Vukovara. Konferencija je započela plenarnom sesijom, tokom koje su se prisutnim studentima, profesorima, istraživačima i naučnim radnicima obratili dekani fakulteta organizatora konferencije, kao i državni predstavnici republike Hrvatske.

Izlaganje objavljenih radova održano je u nekoliko odvojenih sekcija, na kojima su izlagači imali priliku da razmene mišljenja, znanja, da prikažu rezultate svojih istraživanja kao i da uspostave komunikaciju sa svojim kolegama sa drugih visokoobrazovnih institucija.

Da sve protekne u prijatnoj atmosferi potrudili su se organizatori skupa, koji su za ovu priliku organizovali kratko turističko putovanje tokom reke Dunav. Uz muziku i pogled na obalu učesnici konferencije su dobili priliku da se opuste i uživaju u ovom lepom iskustvu.

Utisci koje smo stekli su veoma pozitivni i daju nam za pravo da sa nestrpljenjem očekujemo novu priliku da se susretnemo sa dragim kolegama. Sledeća konferencija SKEI je zakazana za narednu godinu u Travniku, na Sveučilištu “VItez”.