office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Svečani prijem nove generacije studenata

U ponedeljak, 09. oktobra 2017. godine održan je svečani prijem studenata upisanih na Visoku školu modernog biznisa školske 2017/2018. godine.

Pomoćnik direktora za nastavu, profesor dr Goran Dašić pozdravio je sve studente i poželeo im srećan i uspešan početak nove školske godine. Studentima je ukazano da je bolonjski način studiranja njih stavio u centar nastavnog procesa i da će biti vrednovane sve njihove aktivnosti u toku semestra.

Profesor dr Goran Đoković pozvao je studente da se aktivno uključe u program praksi jer je to najbolji način da steknu praktično iskustvo koje je postalo obavezna stavka u svim oglasima za posao. Visoka škola modernog biznisa sarađuje sa velikim brojem kompanija koje rado primaju studente na praksu, a oni studenti koji se najbolje pokažu imaju mogućnosti za zaposlenje.

Studentima se obratila i doc. dr Jelena Lukić, član tima Centra za razvoj projekata Visoke škole modernog biznisa i pozvala ih da besplatno pohađaju brojne kurseve i seminare koji se organizuju u okviru Visoke škole modernog biznisa a koji su za njih potpuno besplatni. Na taj način, studenti mogu da steknu brojne sertifikate zahvaljujući kojima će se bolje pozicionirati na tržištu rada.

Nakon toga, studenti su imali priliku da se u neformalnoj atmosferi druže u kafe klubu.

Dragi studenti, SREĆAN POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE želi vam Visoka škola modernog biznisa!

Ključne savete za uspešno studiranje možete pronaći na našem blogu: Pet ključnih saveta studentima za novu školsku godinu

Leave a Reply