office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Svečana dodela diploma studentima osnovnih i master studija

U petak, 21.12.2018. godine u prostorijama Visoke škole modernog biznisa održana je svečana dodela diploma studentima osnovnih i master akademskih studija.

Studentima su se u ime fakulteta obratili doc. dr Nina Maksimović Sekulić, pomoćnik direktora za nastavu, doc. dr Jelena M. Lukić, pomoćnik direktora za međunarodnu saradnju, kao i doc. dr Miloš Dragosavac. Profesori su izrazili svoje zadovoljstvo sa još jednom uspešnom generacijom studenata, koja je pokazala da je posvećenost i neprestano ulaganje u sopstveno obrazovanje pravi put ka uspehu.

Okupljenim studentima, članovima njihovih porodica, kao i profesorima obratio se i Filip Gal, jedan od najboljih studenata ove generacije. Kolegama je preneo svoje utiske i iskustva koje je stekao tokom studija na MBS-u, a profesorima se zahvalio na mogućnosti da osim teorijskih stekne i praktična znanja i nauči kako da ih konkretno primeni u praksi. Prisutnim studentima diplome je uručio prof. dr Čedomir Ljubojević, direktor Visoke škole modernog biznisa.

Nakon svečanosti dodele diploma organizovan je koktel, tokom kojeg su studenti i profesori imali priliku da razgovaraju u prijatnoj atmosferi i zajedno proslave ovaj važan trenutak u životima studenata.

Visoka škola modernog biznisa želi svim diplomiranim studentima uspeh u poslovnom i privatnom životu. Takođe, MBS poziva sve svoje diplomirane studente da ostanu aktivni u okviru Alumni kluba fakulteta i na taj način izgrade zajednicu koja će međusobno podržavati sve svoje članove u nastojanjima da se izgradi lepša i bolja budućnost.