office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Svečana dodela diploma osnovnih i master akademskih studija

U četvrtak 28.06.2018. godine održana je svečana dodela diploma svršenim studentima osnovnih i master akademskih studija u prostorijama Visoke škole modernog biznisa. Svečanoj ceremoniji su prisustvovali direktor Visoke škole modernog biznisa prof. dr Čedomir Ljubojević, profesori fakulteta, diplomci, članovi njihovih porodica i prijatelji.

Prisutnima su se najpre obratile profesorice fakulteta, doc. dr Jelena Lukić i doc. dr Nina Maksimović Sekulić, koje su tom prilikom novoj generaciji diplomiranih studenata poželele puno uspeha i sreće u daljem radu i naglasile da svaki diplomac kao alumni student može da računa na podršku fakulteta u budućnosti. Potom je direktor MBS-a, prof. dr Čedomir Ljubojević, uručio diplome i čestitao diplomiranim studentima na postignutom uspehu.

Ceremonija je protekla u svečanoj i prijatnoj atmosferi, a nakon dodele diploma druženje studenata i profesora je nastavljeno uz koktel i posluženje. Izuzetno smo ponosni na uspešne studente Visoke škole modernog biznisa, radujemo se svakom njihovom dostignuću i još jednom im čestitamo na ovom uspehu.