office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Studentski klub – poziv na prvi susret u školskoj 2021/22. godini

Drage kolege, pozivamo vas da postanete članovi Studentskog kluba!

Cilj Studentskog kluba jeste praktičan rad u oblasti marketinga i menadžmenta u neformalnoj atmosferi. Kao član, dobićete priliku da osmišljavate sadržaj za društvene mreže, koncepte za promotivne fotografije i videe, pišete tekstove za blog, razvijate meke veštine… Takođe ćete imati privilegiju da potpuno besplatno učestvujete na kursevima koje drže eksperti u svojim oblastima.

Povrh svega, cilj učešća u Studentskom klubu jeste međusobno upoznavanje, druženje i kreativan rad. Učešće je na volonterskoj osnovi tako da se prijavom u Studentski klub ne obavezujete na redovan dolazak svake nedelje.

Klub će nastaviti da funkcioniše i u slučaju postrožavanja mera zbog pandemije Covid19 ali u manjim grupama i sa svim zakonom propisanim merama predostrožnosti. Ukoliko do ovoga dođe – bićete obavešteni u dogledno vreme.

Prva tema kojom ćemo se ove godine baviti jeste nastanak reklamne kampanje. U ovome će nam pomagati Slavoljub Stanković. Slavoljub je kreator kampanja za renomirane domaće i inostrane brendove, kreativni direktor kompanije Mercator-S i autor nekoliko romana kao i filmskih i televizijskih scenarija. Kroz interaktivne radionice, on će nam pomoći da zajedno osmislimo primer uspešne reklamne kampanje.

Prvi sastanak Studentskog kluba održaće se u sredu, 27.10. u 16h. Okupićemo se u prostoriji Studentski klub na 4. spratu odakle ćemo zajedno otići u odabranu učionicu.

Nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Klubu mogu da se priključe studenti svih godina, i sa osnovnih i sa master studija.

Molimo sve zainteresovane da najave svoje prisustvo iz logističkih razloga. Prijavite svoj dolazak slanjem email-a na aleksandra.rokvic@mbs.edu.rs

Vidimo se!