office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Seminar namenjen profesorima srednjih škola pod nazivom: „Angažovani nastavnik – savremena didaktička rešenja sticanja kompetencija u stručnom obrazovanju“

Obaveštavamo Vas da će se jednodnevni seminar za profesore pod nazivom „Angažovani nastavnik – savremena didaktička rešenja sticanja kompetencija u stručnom obrazovanju“ održati u petak 15. decembra 2017. godine u prostorijama Visoke škole modernog biznisa, na adresi Terazije 27, IV sprat.

Seminar je akreditovan od strane Centra za obrazovno liderstvo (Katalog programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika za školsku 2016/2017. i 2017/2018. Kataloški broj 694. Kompetencija seminara:  K2 – Kompetencija za podučavanje i učenje).

Seminar će se održati u terminu od 14:00 časova.

Za profesore srednjih škola pohađanje seminara je besplatno!

Cilj ovog programa, koga će realizovati stručnjaci Centra za obrazovno liderstvo, je unapređenje nastave u stručnim školama primenom savremenih rešenja za razvoj stručnih kompetencija, sticanje trajnih i funkcionalnih znanja i veština i brže zapošljavanje mladih nakon završetka obrazovanja. Program je naročito koristan mladim nastavnicima ili onima koji su na početku karijere predavača bez obzira da li je reč o opšteobrazovnim predmetima, stručnim predmetima ili praktičnoj nastavi.

Svaki polaznik seminara dobija sertifikat koji se vrednuje odgovarajućim brojem bodova za profesore srednjih škola.

Program seminara možete pogledati ovde.

PRIJAVITE SE PUTEM OVE FORME

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije u vezi sa održavanjem navedenog seminara obratite se kontakt osobi na sledeći način:

Milan Brkljač
+381 63 363 555
e-mail: milan.brkljac@mbs.edu.rs

Ne propustite priliku da obogatite svoja znanja!

Leave a Reply