office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Saradnja MBS-a i Kazahstanskog instituta

Direktor Visoke škole modernog biznisa prof. dr Čedomir Ljubojević ugostio je predstavnike Međunarodnog instituta za logistiku i biznis “Silk Way“ (International Institute of Logistics and Business „Silk Way“) iz Kazahstana. Ugovor o poslovnoj saradnji sklopljen je sa gospodinom dr Yerkhat Iskaliyev, članom Upravnog odbora.

Poslovna saradnja biće realizovana kroz različite aktivnosti poput organizovanja edukacija, seminara i posebnih obrazovnih programa za studente i profesore, kao i kroz zajedničke napore u pogledu istraživanja i publikovanja naučnih radova. Kao posebna mogućnost saradnje sa Kazahstanskim institutom jeste mogućnost obavljanja stručne prakse studenta MBS-a, koja može biti dragoceno međunarodno i profesionalno iskstvo.

International Institute of Logistics and Business „Silk Way“ je privatna institucija osnovana radi pružanja  konsultantskih usluga. U  saradnji sa School of Logistics, School of Business and School of Services, Institut razvija i realizuje različite vidove edukacija iz oblasti biznisa, dok se u okviru Silk Way Research Centre sprovode istraživanja u skladu sa potrebama klijenata.

Leave a Reply