office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Sa V.K. „Crvena Zvezda“ gradimo nove uspehe

Iz dana u dan Visoka škola modernog biznisa širi mrežu svojih partnera. Nedavno je potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa VK Crvena Zvezda. Direktori prof. dr Čedomir Ljubojević i Igor Milojević, se nadaju dobrim rezultatima na svim poljima u budućnosti. 

„Sportisti koji treniraju i koji se takmiče treba da razmišljaju i o periodu nakon završetka svoje sportske karijere. Ovaj period njihovog života, posle aktivnog bavljenja sportom, može se u sportskom žargonu nazvati „drugo poluvreme“. MBS će za ove studente obezbediti poseban model školovanja, prilagođen obavezama sportista i sportskih stručnjaka, od individualne nastave preko konsultacija“ – sa ponosom je istakao direktor Ljubojević.

Ideja je da se igrači, uz sportske aktivnosti, pripreme za život nakon završetka karijere i odluče da svoju budućnost grade u našoj zemlji. Za sada su dvojica „crveno-belih“ igrača u klupama MBS-a, Veljko Tankosić i Kristian Šulc, a profesori su im obećali da će ih bodriti sa tribina na sva tri takmičenja koje ih očekuju ove godine.

Šulc je dodao da je za fakultet čuo od svojih kolega, a naših vrednih studenata Marka Ćuka, braće Rašović i svog saigrača Tankosića, i da već sada razmišlja o usklađivanju obaveza u bazenu i u učionici. S obzirom da se radi o bivšem kapitenu juniorske reprezentacije, koji je već dokazao da se strpljenjem i organizacijom sve može postići, sasvim smo sigurni da će to primeniti i tokom obrazovanja.