office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Prošlost, sadašnjost, budućnost – MBS Visoko obrazovanje koje traje

Visoka škola modernog biznisa sa velikim ponosom i zadovoljstvom proslavila je deset godina uspešnog rada u društvu studenata, profesora, alumnista i prijatelja fakulteta. U prostorijama MBS-a svečanom akademijom započelo je prijatno druženje. Tom prilikom održana je sednica alumni kluba na kojoj je izabran novi predsednik i dogovoren nastavak rada.

Simbolično, sečenjem torte označen je početak slavlja, koje je nastavljeno u klubu Kasina by community. Uz muzički i scenski spektakl, gostima fakulteta obratili su se profesori, bivši studenti i ljudi iz sveta biznisa, koji su ostvarili zapažene rezultate u svom poslovanju.

Zadovoljni gosti, ostali su da se druže i uživaju u odličnoj atmosferi, sve do kasno u noć, uz želju da MBS fakultet proslavi još puno ovakvih jubileja, da zadrži prestižnu reputaciju koju je stekao u visokom obrazovanju i iznedri nove generacije uspešnih preduzetnika koji će predstavljati budućnost našeg društva i ponos MBS fakulteta. Destogodišnja tradicija postojanja Visoke škole modernog biznisa šalje nam poruku da su kvalitetno obrazovanje i uspešni studenti najbolja preporuka MBS fakulteta.