office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Profesori i studenti MBS-a posetili Bijeljinu

Projekat Brendiranje grada Bijeljina, u relizaciji Centra za razvoj projekata Visoke škole modernog biznisa (MBS), bliži se kraju. Tim povodom, profesori i studenti MBS-a posetili su Narodnu biblioteku Filip Višnjić i Muzej Semberija, te im uručili prigodne poklone.

U savremenoj biblioteci, sa najvećim brojem članova u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, srdačno nas je dočekao njen direktor, Jovica Cvetković, koji se izuzetno obradovao poklonima, najnovijim izdanjima najboljih srpskih izdavača. Rekao je da su to baš one knjige koje njihovi čitaoci najviše traže i zamolio nas da prenesemo pozdrave i reči zahvalnosti našem direktoru, prof. dr Čedomiru Ljubojeviću. Ujedno, poželeo nam je uspešan završetak brend strategije grada Bijeljina.

U Muzeju Semberija prijateljski nas je dočekao direktor, Momčilo Koprivica, sa kojim smo, takođe, srdačno razgovarali i u ime MBS-a poklonili muzeju laptop.

Pored ove dve značajne kulturne ustanove, posetili smo i Etno selo Stanišići, turističku destinaciju koja je, po posećenosti turista i svojom lepotom, već odavno prevazišla lokalne i regionalne okvire.

Ovim studijskim putovanjem, studenti MBS-a imali su priliku da se praktično upoznaju sa aktivnostima oko brendiranja grada Bijeljina i da steknu neohodno iskustvo koje će im pomoći u završetku ovog projekta, kao i na radu u budućim projektima sličnog karaktera.

Srdačne i korisne razgovore, predivnu atmosferu i osmehe studenata prilikom ove naše posete Bijeljini zabeležilo je nekoliko portala iz Bijeljine i regiona:
Brend strategija će pokazati u kom pravcu grad Bijeljina treba da se razvija. A u svakom od tih pravaca svoje mesto će imati ljubaznost i gostoprimstvo njenih građana. To je ono što domaćini nesebično daju, a posetioci vide, osećaju i Bijeljini se ponovo vraćaju.

Galeriju odabranih fotografija iz Bijeljine možete pogledati u nastavku: