office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Prodekan Univerziteta „Vitez“ iz BiH u poseti MBS-u

Doc. dr Jamila Jaganjac, prodekan Univerziteta „Vitez“ iz Travnika posetila je u sredu 20. jula Visoku školu modernog biznisa. Koleginicu iz BiH dočekali su prof. dr Goran Dašić, pomoćnik direktora za nastavu i prof. dr Saša Virijević Jovanović, pomoćnik direktora za međunarodnu saradnju. 

Prodekan Univerziteta Vitez iz BiH u poseti MBS-uOva poseta predstavlja još jedan značajan korak u saradnji Visoke škole modernog biznisa sa Sveučilištem „Vitez“, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta u obrazovanju i bolje regionalne povezanosti obrazovanih institucija. Tokom razgovora sa profesorkom Jamilom Jaganjac otovorene su značajne teme, koje se odnose na razvoj kvaliteta nastave i studentske saradnje. Glavna tema sastanka bila je Studentska Konferencija „SKEI 2017“, koja treba da se održi u Beogradu sledeće godine, a u organizaciji Visoke škole modernog biznisa.  Reč je jedinstvenoj međunarodnoj konferenciji, na kojoj studenti osnovnih, master i doktorskih studija imaju priliku da učestvuju i stiču akademsko iskustvo. Jedinstvenost ovakve konferencije je u tome što je njen cilj da se podstakne regionalna saradnja u obrazovanju, a ključni nosioci ove saradnje su studenti, mladi ljudi od kojih zavisi budućnost privrednog i društvenog razvoja našeg regiona.

Prva međunarodna studentska konferencija „SKEI 2016“ održana je po visokim standardima u Vitezu, BiH, u organizaciji Sveučilišta „Vitez“. Na ovoj konferenciji učestvovali su i studenti MBS-a, koji su imali priliku da svojim kolegama iz BiH predstave radove i razmene iskustva. Tradiciju međunarodne studentske konferencije treba da nastavi Visoka škola modernog biznisa u Beogradu, koji će biti grad domaćin „SKEI 2017“.

Leave a Reply