office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Praćenje trendova – pravi put ka uspehu!

Kada kažete „organizator venčanja“ pomislite na nju. Aleksandra Pantović je najpouzdanija u svom poslu u Beogradu i student sa kojim se MBS ponosi. Kada dođete kod nje, dobićete kompletnu uslugu u Belwood centru, od organizacije venčanja do fotografisanja mladenaca. U intervjuu je otkrila brojne detalje bez kojih nijedno venčanje ne bi bilo savršeno i koliko joj je obrazovanje u tome pomoglo.

– Posao organizacije venčanja podrazumeva dinamiku pri planiranju venčanja i sprovođenju zadatih planova do konačnog ispunjenja cilja, a to su srećni i zadovoljni mladenci. Dinamičnost je osnovna karakteristika koja istovremeno čini ovaj posao zanimljivim. Moj radni dan počinje dogovorom sa mladencima i razgovorom o svim detaljima u vezi sa venčanjem. Nakon toga prelazim na organizaciju izgleda sale i njene dekoracije, izradu pozivnica za venčanje, ugovaranje protokola za taj dan i ostale aktivnosti koje su neophodne da bi mladenci mogli da imaju svoju savršenu svadbu.

Veliki broj poslova zahteva praćenje savremenih trendova. Da li je to slučaj i sa Vašim poslom?

– Svakako da jeste. Praćenje trendova je primetno kroz sitnije stvari kao što su ponuda dekoracije i njena raznovrsnost ali i kroz krupnije kao što su oglašavanje i korišćenje strategija digitalnog marketinga. Smatram da u svakom poslu treba da postoji upućenost u određene trendove i konstantna potreba za njihovim predviđanjem.

Koji su Vaši planovi za budućnost?

– Planovi za budućnost su proširivanje posla i konstantan rad na unapređenju usluga koje pruža Belwood wedding centar.

Šta ste konkretno primenili u Vašem poslovanju od onoga što ste do sada naučili na fakultetu?

– Veština komunikacije, rad sa ljudima kao i tehnike prodaje veštine su o kojima sam učila na fakultetu i nešto što u mom poslu primenjujem svakodnevno, kako u komunikaciji sa mladencima tako i u komunikaciji sa dobavljačima. Znanje stečeno na fakultetu je izuzetno praktično i značajno u mom slučaju jer ga svakodnevno primenjujem. Očekujem da ću na fakultetu steći mnoga nova znanja neophodna za stvaranje i kreiranje uspešne karijere, a lično nastojim da proširim veštine u oblasti planiranja i kreiranja novih trendova u poslovanju.