office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Održana svečanost povodom dodele diploma

Svečana dodela diploma studentima osnovnih i master studija održana je u ponedeljak, 16.12.2019. godine. Studentima se u ime Visoke škole modernog biznisa obratio prof. dr Goran Dašić, pomoćnik direktora za nastavu, koji je podelio svoje zadovoljstvo sa još jednom uspešnom generacijom studenata.

Kraj kalendarske godine i povod kao što je svečana dodela diploma prava su prilika da se uradi neka vrsta rekapitulacije prethodnog perioda. Vođeni idejom da našim studentima pružimo više, realizovali smo saradnju sa Fakultetom za informacione studije iz Novog Mesta u Sloveniji i prvi naši masteri su nastavili studije na doktorskim studijama. Potpisali smo brojne sporazume sa visokoobrazovnim institucijama iz regiona koji našim studentima omogućuju studijske boravke i obavljanje stručne prakse. Realizovani su brojni kursevi i obuke na kojima su studenti MBS-a stekli znanje i veštine koje će im pomoći ne samo u poslu, već i u životu generalno. Visoka škola modernog biznisa može biti zadovoljna s postignutim.

Za diplomirane studente su priređeni prikladni pokloni koji su im uručeni tokom ceremonije dodele diploma. Nakon toga je usledio koktel, tokom kojeg su studenti imali priliku da razgovaraju u prijatnoj atmosferi sa profesorima, prijateljima i članovima svojih porodica, i proslave ovaj važan trenutak u svojim životima. Visoka škola modernog biznisa želi svim diplomiranim studentima uspeh u poslovnom i privatnom životu i poziva ih da ostanu aktivni u okviru alumni kluba i na taj način izgrade zajednicu koja će međusobno podržavati sve svoje članove.

Napomena: ukoliko diplomirani studenti žele da im se prosledi njihova fotografija sa dodele koja je većeg kvaliteta, molimo da pošalju mejl na ilija.subotic@mbs.edu.rs. Iz zakonskih razloga, na sajtu ne možemo objaviti fotografije veće rezolucije jer bi time lični podaci iz diploma i dodataka diplomi mnogih diplomiranih studenata bili javno dostupni.