office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Održana svečana dodela diploma

Svečana dodela diploma studentima osnovnih i master akademskih studija održana je 19.06.2023. na Visokoj školi modernog biznisa.

U amfiteatru su se okupili naši diplomci, njihovi prijatelji i porodica, profesori i osoblje fakulteta.

Prisutnima su se obratili prof. dr Saša Virijević Jovanović, prof. dr Jelena Lukić Nikolić i prof. dr Miloš Dragosavac, koji su okupljenim studentima poželeli puno sreće i uspeha u daljem radu i pozvali ih da nastave da ulažu u sebe kroz sticanje novih znanja. Potom su prisutnim studentima diplome uručili prof. dr Goran Dašić, pomoćnik direktora za nastavu, i prof. dr Saša Virijević Jovanović, predsednica Saveta ustanove.

Nakon svečane dodele diploma organizovan je koktel i posluženje, a druženje profesora i studenata nastavljeno je u prostorijama Škole.

Čestitamo svim diplomiranim studentima na marljivosti, trudu i velikom uspehu. Pozivamo vas da ostanete aktivni u okviru Almni kluba MBS-a i učestvujete i u našim budućim projektima.

Napomena: Fotografije studenata koji drže otvorene diplome iz zakonskih razloga su morale biti objavljene u maloj rezoluciji. Ukoliko diplomirani studenti žele da im se prosledi njihova originalna fotografija u trenutku uručivanja diplome, molimo da pošalju mejl na ilija.subotic@mbs.edu.rs