office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Održana svečana dodela diploma na MBS-u

U četvrtak, 30.06.2022. godine, u prostorijama Visoke škole modernog biznisa održana je svečana dodela diploma studentima osnovnih i master akademskih studija. Amfiteater je bio ispunjen do poslednjeg mesta nasmejanim diplomcima, zadovoljnim i ponosnim roditeljima i profesorima.

Studentima su se u ime fakulteta obratili prof. dr Goran Dašić, pomoćnik direktora za nastavu, i doc. dr Miloš Dragosavac, rukovodilac Katedre za ekonomiju i finansije, dok je program vodio doc. dr Milan Mihajlović. Profesori su čestitali okupljenim studentima i poželili im puno sreće i uspeha u daljem radu. Potom su prisutnim studentima diplome uručili prof. dr Gordana Ljubojević, direktor Visoke škole modernog biznisa, prof. dr Goran Dašić i prof. dr Jelena Lukić Nikolić, pomoćnik direktora za međunarodnu saradnju.

Nakon svečane dodele diploma organizovan je koktel i posluženje, a druženje profesora i studenata nastavljeno je u prostorijama Škole. Visoka škola modernog biznisa želi da još jednom čestita svim diplomiranim studentima na marljivosti, trudu i velikom uspehu i poziva ih da ostanu aktivni u okviru Alumni kluba MBS-a.

Galeriju fotografija sa dodele diploma možete pogledati u nastavku.

Napomena: Fotografije studenata koji drže otvorene diplome su iz zakonskih razloga umanjene rezolucije. Ukoliko diplomirani studenti žele da im se prosledi njihova fotografija sa dodele koja je većeg kvaliteta, molimo da pošalju mejl na ilija.subotic@mbs.edu.rs.