office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Održana peta međunarodna studentska konferencija SKEI 2020

Visoka škola modernog biznisa, u saradnji sa partnerskim visokoobrazovnim ustanovama iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, je i ove godine organizovala studentsku međunarodnu naučno-stručnu konferenciju SKEI 2020.

Konferencija je održana onlajn posredstvom Microsoft Teams platforme, a studenti su imali prilike da na ovaj način steknu i nova znanja i veštine tokom izlaganja svojih radova.

Docent dr Jelena Lukić, pomoćnik direktora za međunarodnu saradnju, je u uvodnoj reči pozdravila učesnike konferencije, poželela im uspešno izlaganje radova i razmenu znanja i najavila da će Visoka škola modernog biznisa 2021. godine biti domaćin konferencije.

>> Utisci studenata

Sonja Kitić: „Izuzetno mi je drago što sam imala priliku da učestvujem na studentskoj konferenciji SKEI. Ovo je za mene bilo pozitivno i poučno iskustvo i sa nestrpljenjem očekujem sledeću konferenciju, kada će domaćin biti naš fakultet.“

Aleksandra Đurić: „Veliko je zadovoljstvo učestvovati na studentskoj konferenciji SKEI. Pisanje rada je bio izazov za mene, ali sam stekla nova znanja i iskustva. Unapred se radujem učešću na sledećoj konferenciji.“