office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

“Modern Business Challenge”: pobeda znanja, talenta i mladalačkog duha

U svečanoj sali Visoke škole modernog biznisa (MBS), u petak, 28. februara 2020. godine, uspešno je održan kviz “Modern Business Challenge”, na kome su se takmičili učenici srednjih škola iz Srbije.

U dva polufinalna takmičenja, kao i u finalu, učenici su pokazali izuzetno znanje iz različitih oblasti i opšte informisanosti, ali su pokazali i fantastičnu brzinu i snalažljivost.

Tokom četiri sata, koliko je trajao kviz, u sali se osetio vedar, mladalački duh, želja za pobedom i želja za novim saznanjima. Sve je bilo protkano blagim humorom, čemu su doprineli i takmičari i voditelji programa.

I kako svako takmičenje mora da ima pobednika, tako je i  kviz “Modern Business Challenge” dobio svog pobednika, a to je ekipa Ekonomsko-trgovinske škole „Vuk Karadžić“ iz Stare Pazove. Drugo mesto osvojili su učenici Srednje tehničke PTT škole iz Beograda, dok je treće mesto pripalo učenicima Gimnazije „Branko Radičević“ iz Stare Pazove.

Dobar utisak ostavili su i učenici iz Srednje stručne škole „Branko Radičević“ iz Rume, kao i đaci iz IV Beogradske gimnazije. Ovoga puta oni su imali manje sreće od svojih suparnika.

Organizacijom kviza “Modern Business Challenge”, MBS je uzvratio gostoprimstvo učenicima srednjih škola, koji su iskazali poštovanje i srdačno dočekali naše profesore i studente i omogućili nam da predstavimo našu ustanovu, studijske programe i prednosti koje nudimo tokom studiranja.

Bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo pametne, talentovane i nasmejane mlade ljude, na kojima je budućnost.

Zahvaljujemo se i njihovim direktorima i nastavnicima koji su prihvatili naš poziv i bili uz svoje učenike.

S obzirom na to da je tamičenje bilo uspešno, trudićemo se da ono postane tradicionalno, jer mladost, pamet i smeh pokreću svet.

Galerije fotografija možete pogledati u nastavku.