office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Modern Business Challenge – kviz za maturante

MBS svake zime tradicionalno održava Modern Business Challenge – kviz za maturante. Ove godine, kviz se održao u februaru a kako je sve izgledalo možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Kviz za maturante održavamo svake godine, to nije ništa novo. Ono što se još nikada nije desilo jeste da se toliko srednjih škola zainteresuje za učešće na kvizu, da moramo da ga ponovimo!

1. aprila održao se prolećni Modern Business Challenge u kome je učestvovalo još osam ekipa iz srednjih škola širom Srbije, uključujući se na kviz online putem MS Teams platforme.

Maturanti su pokazali svoje znanje iz oblasti opšte kulture, marketinga i preduzetništva. Imali su priliku da pokažu šta znaju kroz zanimljive i izazovne igre kao što su asocijacije, spajanje poznatih slogana sa kompanijama koje ih koriste, prepoznavanje brendova na osnovu parcijalnih fotografija, i još mnogo toga.

Ovog puta, pobedu je odnela Srednja ekonomska i turistička škola iz Paraćina.

Učesnike očekuju vredne nagrade u vidu bluetooth zvučnika i različitih vrsta wireless i običnih slušalica za mobilne telefone.

Ovim putem se zahvaljujemo svim nastavnicima koji su nam pomogli da ovo takmičenje realizujemo, kao i da još jednom čestitamo svim đacima koji su se takmičili, a posebno pobednicima!