office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

MBS-ova akcija doniranja knjiga

Kao društveno-odgovorna kompanija, Visoka škola modernog biznisa tradicionalno organizuje humanitarne akcije. Ovoga puta kolektiv MBS-a posetio je In Centar u Beogradu i pridružio se akciji doniranja knjiga za njihovu preduzetničku biblioteku. In Centar je hab koji kroz svoje usluge i programe pruža podršku preduzetnicima i startapovima u razvoju poslovanja.

Cilj je obogaćivanje i opremanje preduzetničke biblioteke, ali i podizanje svesti o važnosti obrazovanja mladih i razvoju njihovih potencijala.

“Knjige su važan deo života svakog čoveka. One nas mogu inspirisati, opustiti i naučiti novim stvarima. Do mnogih ideja sam dolazila čitanjem dobre stručne literature. Ako se ne udružimo i ne odlučimo da promenimo neke stvari, ništa se samo od sebe neće desiti. Ova akcija doniranja knjiga je još jedan dokaz za to”, poručila je doc. dr Jelena Lukić, pomoćnik direktora za domaću i međunarodnu saradnju sa Visoke škole modernog biznisa.

Iskreno se nadamo da će ova akcija podstaći i druge da doniraju knjige i pomognu In Centru u osnivanju preduzetničke biblioteke, jer kao što je rekao Agustin Birel – „Biblioteke se ne prave, one rastu“.