office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               
2

MBS osvojio prva mesta u kartingu i basketu u okviru „Zvezdinih igara 2016“

Već tri meseca predstavnici Visoke škole modernog biznisa takmiče se u različitim sportskim aktivnostima u okviru „Zvezdinih igara 2016“. Na ovaj način naši studenti, partneri i profesori daju doprinos ostvarenju ključnih ciljeva ovog takmičenja, a to su promocija sporta kod omladine i podrška humanitarnim akcijama AK Crvena Zvezda.

U petak 27. maja naša ekipa se takmičila u vožnji kartinga na stazi Autokomerca. Trke su bile uzbudljive i neizvesne, a takmičari na visini zadatka. Za boje MBS-a vozio je učenik IV beogradske gimnazije, koja je dugogodišnji partner naše škole. Svojim izuzetnim vozačkim veštinama naš predstavnik se prvi dovezao do cilja i na taj način obezbedio pobedničko mesto Visokoj školi modernog biznisa. Druga pozicija pripala je ekipi Rajfajzen banke, a treća ekipi Zvezde marketinga.

U subotu 11.06. imali smo priliku da se takmičimo u još jednoj disciplini, basketu 3X3. I ovaj put izabrali smo pobedničku kombinaciju, koja je našoj školi donela još jedno prvo mesto. Ekipa sastavljena od naših nekadašnjih studenata odlično se snašla. Publika je imala priliku da uživa u sjajnim akcijama, koševima i zakucavanjima. Drugo mesto osvojila je ekipa Hajata, a treće mesto Taš kladionica.

Pored ovih sportskih aktivnosti predstavnici Visoke škole modernog biznisa nadmetali su se u različitim igrama, kao što su kuglanje, streljaštvo, gluma, kuvanje, atletika… Učešće na ovom takmičenju donelo nam je mnogo zabave, pozitivnih osećanja i dragocena iskustva. Radujemo se nastavku takmičenja.

[divider height=“30″ style=“default“ line=“0″ themecolor=“1″]

3

Leave a Reply