office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

MBS – domaćin Zvezdinog takmičenja u stand up komediji

Studenti Visoke škole modernog biznisa imali su priliku da se nađu u ulozi stand up komičara i takmiče pred glumačkim žirijem, kojim je predsedavala glumica Brankica Sebastijanović.

Takmičenje se održalo u subotu 10. decembra 2016. godine u Visokoj školi modernog biznisa, u okviru Zvezdinih igara, društveno odgovornog projekta AK Crvena Zvezda. Specijalni gosti na takmičenju bila su udruženja „Plava školjka“ i deca iz Svratišta.

Događaj su otvorili direktor marketinga AK Crvena Zvezda, Marko Velimirović i doc. dr Aleksandra Brakus. Takmičenje je osmišljeno iz više delova pa je publika mogla da sluša pesme, monologe i odlične viceve. Predstavnik MBS-a, student Aleksandar Jovičić svojim mađioničarskim trikovima spojio je popularni stand up sa iluzijom i magijom, izazivajući osmehe na licima učesnika.

[one_second]3[/one_second][one_second][/one_second]

Posebno nam je drago da su se među učesnicima našla deca iz Svratišta i Plave školjke, koja su se zadovoljno smejala njegovim trikovima i originalnim nastupima svih takmičara.

1

Visoka škola modernog biznisa i u budućnosti će nastaviti da pruža podršku društveno odgovornim projektima, koji imaju za cilj da pomažu zajednici i doprinesu prihvatanju pozitivnih društvenih vrednosti.

Pogledajte nastup Aleksandra, studenta MBS-a kojem asistira naša poznata glumica Brankica Sebastijanović.

Leave a Reply