office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Laureat Biznis partner 2018 – Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa ovogodišnji je dobitnik nagrade „Biznis partner 2018“-  za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i veština menadžera u Regionu.  Tokom protekle 24 godine, ova nagrada je postala prestižno poslovno, stručno i javno priznanje.

Dobitnici nagrade su najbolje kompanije i institucije na regionalnom nivou koje su u svom poslovanju dostigle zavidan nivo kvaliteta, prema oceni partnera, privrednih subjekata i nezavisnog žirija.

Izuzetnost Visoke škole modernog biznisa,  kao obrazovne ustanove,  najbolje su prepoznali i ocenili studenti, partneri, poslovna i akademska zajednica, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja.  

Konačna odluka doneta je na osnovu  analize  svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je MBS kvalitetom  obrazovnog  kadra,  saradnjom sa eminentnim državnim i međunarodnim institucijama, ostvarila dobre poslovne rezultate, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere i studente, vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja. 

Veliko interesovanje studenata za upis na studije i pored velikog broja  konkurentskih fakulteta, kao i značajan  broj nekadašnjih  studenata koji  zauzimaju najviše pozicije u vodećim kompanijama u zemlji i Regionu,  su parametri na osnovu kojih je MBS postala snažan oslonac razvoju lokalne zajednice, čime doprinosi ekonomskom prosperitetu i čime je zaslužila nagradu BIZNIS PARTNER 2018.

Visoka škola modernog biznisa nastaviće sa usavršavanjem u svom poslovanju i isporučivanju vrhunske vrednosti za sve svoje partnere, a pre svega za studente kojima je posvećena!