office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Iskoristite priliku da radite na sebi!

Dragi studenti i alumnisti Visoke škole modernog biznisa,

Zbog trenutne situacije, u ovom periodu je pred vama dosta slobodnog vremena. Iskoristite ga na najbolji mogući način – radite na sebi!

Imajući u vidu zabranu kretanja od 17 do 05 časova, činjenicu da ne rade bioskopi, pozorišta, restorani, kafići, koncertne dvorane, teretane i druge ustanove rekreativnog i kulturno-zabavnog karaktera, iskoristite vreme da se posvetite obrazovanju i sticanju novih znanja i veština.

Savremene informacione tehnologije su vam omogućile da nastavu redovno pratite iz udobnosti svog doma, a nastavnom osoblju Visoke škole modernog biznisa da za vas pripremi onlajn materijale za svaku nastavnu jedinicu.

Celokupna komunikacija se odvija u realnom vremenu, putem mejlova, Microsoft Teams i platforme E-Nastava. Pored objavljenog rasporeda konsultacija, nastavnici i studentska služba su svakodnevno dostupni za sva vaša pitanja.

Zanimljive sadržaje iz aktuelnih tema možete pratiti na blogu Visoke škole modernog biznisa.

Mislimo na vas i aktivno radimo na tome da vam ponudimo i različite oblike neformalne edukacije. Nastavnici Visoke škole modernog su spremni da nesebično podele svoja znanja i iskustva kroz različita stručna predavanja na aktuelne teme iz sveta menadžmenta, marketinga, finansija, engleskog jezika.

Molimo vas da izdvojite 4 minuta i popunite anketu u kojoj ćete iskazati vašu želju u pogledu teme onlajn predavanja:

Boravak u kući je dobra prilika da se vreme kvalitetno iskoristi za sve ono što u budućnosti može da vam pomogne u razvoju vaše karijere.

Pridržavajte se saveta lekara i čuvajte svoje zdravlje!

Vaša Visoka škola modernog biznisa