office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Gostovanje doc. dr Aleksandre Brakus na Studiju B

Dr Aleksandra Brakus je na gostovanju u jutarnjem programu Studija B govorila o tome kako je Visoka škola modernog biznisa – MBS, kao visoka akademska ustanova, podržala sportski događaj, Ženski košarkaški turnir Radnički 2017, jer želi da učestvuje u očuvanju sportske tradicije, ali i da podrži obrazovanje sportista jer je to ključ uspeha za sportiste po završetku karijere.

Takođe je objasnila da je MBS kao generalni pokrovitelj Ženskog košarkaškog turnira Radnički 2017, želeo da poveže obrazovanje i sport jer je moto ovog turnira bio: Znanjem do pobede. Sportski klub Radnički je uvek doprinosio bogatoj tradiciji i uspesima društva, može se pohvaliti da je rasadnik sportskih imena kao što je Jelica Kalinić, u čiju čast je organizovan ovaj turnir. Jelica Kalinić je bila košarkašica ovog kluba, a kasnije je u Americi završila medicinu i postala kardiolog, a ono što je najbitnije predstavlja uzor mladima.

Na kraju dr Brakus je pozvala sve gledaoce da posete Visoku školu modernog biznisa, a naročito sportiste koji mogu dodatno da se obrazuju i kada završe sportsku karijeru mogu se baviti drugim profesijama i postati profesionalci u različitim oblastima.

 

Leave a Reply