office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Drugi humanitarni teniski turnir „MBS Open 2023“

Povodom početka nove studentske godine, drugi ovogodišnji humanitarni teniski turnir Studentskog kluba Visoke škole modernog biznisa MBS održaće se 7. i 8. oktobra u Beogradu na teniskim terenima TК „Aradinović“, a kompletan prihod od kotizacija i donacija ovaj put će biti uplaćen humanitarnoj organizaciji „Dečije srce“ koja već 22 godine pomaže deci, mladima i starijim osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju i osobama sa invaliditetom. Turnir je otvorenog tipa tj. osim sadašnjih i bivših studenata, predavača i profesora MBS, na turniru mogu učestvovati svi zainteresovani, bez obzira na starosnu dob.

Na prethodnom turniru u junu ove godine učestvovalo je više od 30 tenisera i rekreativaca, a prikupljena sredstva uplaćena su Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Na oktobarskom teniskom turniru očekuje se oko 50 takmičara, a ovu misiju humanosti svojim donacijama mogu podržati i oni koji se ne budu aktivno takmičili.

Osim teniskih turnira, studenti Visoke škole modernog biznisa MBS su početkom februara organizovali humanitarni kviz „Modern Business Challenge“ na kome su se učenici više od 30 srednjih škola Srbije takmičili u oblasti menadžmenta, marketinga i biznisa. Prikupljena sredstva od kotizacija i donacija uplaćena su beogradskoj humanitarnoj organizaciji “Кolevka“, a nakon uspešnog prvog kviza odlučeno je da se februara 2024. godine održi kviz sa još većim brojem učesnika.

Humanitarni teniski turniri i kvizovi su inspiracija da se studenti MBS-a i njihovi prijatelji okupe i da pokažu koliko mogu zajedno. Oni naglašavaju da i najmanji doprinos može ostvariti značajan uticaj na živote onih koji se suočavaju sa izazovima i da će za uspeh ovog događaja biti ključna podrška pojedinaca i kompanija sa čijim donacijama će moći da se ostvare pozitivne promene u okruženju.

Zainteresovani učesnici za učešće na turniru ili oni koji bi svojom donacijom želeli da učestvuju u ovoj humanitarnoj, kao i novinari koji bi želeli da prate ovaj događaj, mogu da se prijave na telefon 060 0135073. Osim teniskih mečeva, posetioci će imati priliku da prate i zanimljiv zabavni program, uz muziku i osvežavajuća pića.

Prijave za učešće na turniru mogu se podneti na sledećem linku: mbs.edu.rs/mbsopen-prijava