office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Dodela diploma – 30.06.2022. godine

Drage kolege,

Čast nam je da vas obavestimo da će Visoka škola modernog biznisa, nakon malo duže pauze, organizovati dodelu diploma svršenim studentima osnovnih i master akademskih studija.

Svečana dodela diploma će se održati 30. juna 2022. godine (četvrtak) u 18 časova, u svečanoj sali škole, na adresi Terazije 27/4, Beograd.

Studenti koji su obavešteni da je njihova diploma izrađena potrebno je da na dodelu dođu najkasnije u 17 časova kako bi se prijavili studentskoj službi i kako bi se obavile poslednje administrativne provere pred sam čin dodele.

Osim toga, studenti kojima je predočeno da imaju neplaćenih dugovanja na ime izrade diplome, potrebno je da ista izmire najkasnije dan pre dodele diplome, a ako izvrše uplatu na dan dodele potrebno je da sa sobom ponesu odgovarajući dokaz o uplati.

Radi planiranja angažovanja zaposlenih, molimo kolege koji nisu na drugi način potvrdili prisustvo da nam do srede, 29.06.2022. godine, potvrde svoj dolazak na dodelu diploma upisom imena i prezimena na sledećem linku:

LINK ZA POTVRDU PRISUSTVA

Radujemo se viđenju i vašem dolasku!

S poštovanjem,
Visoka škola modernog biznisa
Beograd