office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Kurs Multimedije

Visoka škola modernog biznisa organizuje kurs Multimedije u trajanju od 90 dana.

Predavač na kursu biće prof. dr Aleksandar Rikalović, vanredni profesor na Fakultetu tehničkih nauka na predmetima Digitalna obrada slike u medijima, Kompjuterska grafika u medijima, Multimediji i globalni mediji…

Za potrebe kursa MBS je obezbedio savremenu kompjutersku opremu i Adobe softverska rešenja: Photoshop, Illustrator, Premiere, InDesign, After Effects itd.

Početak kursa planiran je za 1. april 2022. godine.

Nastava će biti organizovana petkom u prostorijama Visoke škole modernog biznisa od 9 do 17 časova i subotom preko online platforme u trajanju od 10 do 14 časova.

Molimo sve zainteresovane studente da se prijave putem linka u nastavku.

Rok za prijave je 24. mart 2022. godine. Nakon prijava biće organizovana selekcija kandidata zbog ograničenog broja mesta. Studenti koji ne prođu inicijalnu selekciju mogu očekivati ponavljanje ovog kursa nakon što prva grupa polaznika završi program.

S obzirom na ulaganja koja je MBS imao za realizaciju jednog ovako sveobuhvatnog programa, studenti koji budu želeli da pohađaju kurs će biti u obavezi da zaključe poseban ugovor sa ustanovom, u kojem će se regulisati međusobna prava i obaveze.

Više detalja oko međusobnih obaveza studenata i ustanove biće dostupno do ponedeljka, 21.03.2022. godine.