office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Potpisan protokol o saradnji Visoke škole modernog biznisa i Pokreta trećeg doba Srbije

„Visoka škola modernog biznisa nastoji na jača svoju društvenu odgovornost i zato koristi svaku priliku da se i van akademskih okvira afirmiše kao koristan član društvene zajednice“, istakla je prof. dr Gordana Ljubojević, direktor Visoke škole modernog biznisa prilikom potpisivanja Protokola o saradnji sa Pokretom trećeg doba Srbije.

Ovim Protokolom je predviđeno da se uspostavi partnerski odnos prilikom realizacije projekata čiji je cilj unapređenje kvaliteta života starijih ljudi, zatim objavljivanja naučnih i stručnih publikacija, kao i organizaciju posebnih programa za starije sugrađane.

Sa druge strane, naši gosti prof. dr Andreja Savić, Predsednik Saveza penzionera Srbije, prof. dr Momčilo Talijan, Predsednik IO Pokreta trećeg doba Srbije i dr Radovan Ilić, koordinator aktivnosti Pokreta Trećeg doba Srbije su se zahvalili rukovodstvu Visoke škole modernog biznisa na nastojanju da se prevazilaze generacijske barijere i da se kroz ovakve aktivnosti naše društvo učini skladnijim i humanijim.