office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Ponovno obaveštenje o platformi E-Student

Poštovane kolege na višim godinama studija,

13.12.2021. putem Teams-a obavešteni ste o puštanju u rad platforme E-Student koja za cilj ima pojednostavljivanje određenih poslova i procedura, kao i omogućavanje uvida u trenutni tok studija vama kao studentima.

Imajući to u vidu, ukoliko se još niste prijavili na platformu – molimo vas da to što pre uradite s obzirom da će prijave ispita za januarski rok 2022. godine biti otvorene za nekoliko dana (pre kraja meseca) a vršiće se isključivo na E-Student platformi.

Obavezno iz sistema preuzmite i model vaše uplatnice za plaćanje školarine: uplate je ubuduće potrebno da vršite prema pozivu na broj koji vam generiše sistem, i to na račun škole otvoren u Raiffeisen banci. Ukoliko imate poteškoća sa prijavom na sistem, molimo vas da nam to prijavite što pre na mejl admin@mbs.edu.rs

Takođe, ukoliko primetite bilo kakva odstupanja u pogledu podataka o vašim evidentiranim ocenama, s obzirom da su neslaganja moguća prilikom prebačaja podataka, prijavite nam i tu vrstu problema.

Link ka sistemu E-Student dostupan je na ovom sajtu, u meniju „Nastava“, a integrisan je i u okviru Teams-a u kartici vaše generacije.