office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Završili ste fakultet i pokrenuli sopstveni biznis u struci, ali vam nedostaju dodatna znanja?

Diplomu i titule već imate, ali ne i kompetencije kako biste uspešno vodili biznis koji imate?

Mi vam nudimo rešenje!

Za vas na MBS-u nudimo znanja iz menadžmenta koja su primenljiva u bilo kojoj oblasti u sektoru usluga i šire. Upisom na Master akademske studije u uslužnom biznisu omogućavamo Vam da razvijete kompetencije koje će vam pomoći da vodite biznis bez obzira na delatnost kojom se bavite. U tome su nam kao uzor služili slični programi najboljih poslovnih škola na svetu!

Gradivo sadrži proverenu, ali istovremeno i modernu kombinaciji disciplina koje se fokusirane na menadžerske „alate“, specijalizovana znanja iz oblasti korporativnih finansija, menadžerskog računovodstva, liderstva, upravljanja inovacijima, kao i druge značajne teme koje je potrebno da poznaje svaki preduzetnik. Takođe, uključena je i nastava iz engleskog ili nemačkog jezika. Modernoj dimenziji celog gradiva doprinosi i izučavanje digitalne strategije uključujući i primenu društvenih mreža kao novog kanala za komuniciranje sa vašim biznis i „retail“ klijentima. Primena ovih alata u praksi u uslovima konstantnih promena omogućava adaptibilnost za vaš biznis, kao i mogućnost da baš vi budeti kreatori promena.

Na MBS-u promovišemo nezavisno mišljenje i autonomiju, ali i saradnju sa okruženjem. Smatramo da ćemo kroz razmenu ideja i iskustava zajedno napredovati. Upravo zbog navedene potrebe angažovanja i interakcije, nastava se odvija u malim grupama i obezbeđen je mentoring  od stane edukatora škole, u smislu realizacije vaših individualnih projekata. Radu grupe doprinosi i različit „background“ članova, odnosno studenata, jer u savremenom biznisu šanse i opasnosti ne dolaze samo iz industrije u kojoj ste pozicionirani, već i iz najnesrodnijih, najudaljenijih tržišta i industrija, pa čak i potpuno novih do određenog momenta potpuno nepoznatih industrija, odnosno start up kompanija.

Promovišemo saradnju sa okruženjem u vidu  angažovanja eksternih eksperata kao i gostujućih predavača sa ciljem da ispunimo vaša očekivanja i podržimo specifične potrebe. Takođe, u Školi je moguće završiti i značajan broj kurseva koji „dodaju vrednost“ vašim studijama, kao što su kursevi stručnog usavršavanja i ličnog razvoja, infomatike, stranih jezika, poslovnog komuniciranja, prodaje. Posebno za vas organizujemo besplatne kurseve  kreirane u skladu sa vašim potrebama!

Ukratko, mi vam ne nudimo dodatne informacije u vezi sa vašom strukom, već znanja koja se odnose na opšti menadžment, primenljiva svuda i u svakoj situaciji sa kojom se možete susresti u vašem biznisu.

Smatramo da će takva kombinacija vaših specijalizovanih kompetencija iz struke i celokupne ponude modernih alata iz menadžmenta obezbediti vaš uspeh u biznisu na dug rok.

Kontaktirajte nas i rezervišite svoje mesto što pre!

Broj telefona: +381 11 4120-700
E-mail: office@mbs.edu.rs
Za više informacija pogledati na: www.mbs.edu.rs