office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Završili ste fakultet ili visoku školu i tražite (adekvatan) posao?

Potrebno vam je dodatno usavršavanje kako biste osigurali svoju poziciju i mogućnost napredovanja?

Traženje adekvatnog posla u struci može da potraje i pored toga što imate neophodne kvalifikacije, odnosno diplomu fakulteta ili visoke škole. Mi vam nudimo dodatna znanja u vidu master studija koja bi povećala vaše šanse na tržištu rada ili bi vam omogućila da pokrenete sopstveni biznis!

Imate utisak da su za vaš sadašnji posao i poziciju nedovoljna znanja iz vaše struke, već su potrebna i dodatna znanja iz menadžmenta, marketinga ili ekonomije? Možda u budućnosti poželite da promenite poslodavca i napredujete ka menadžerskim pozicijama? Da biste pre svega zadržali svoju trenutnu poziciju, ali i dalje napredovali, ali i otvorili mogućnost da jednog dana pokrenete sopstveni biznis, mi vam nudimo neophodne kompetencije!

Pitate se koje su to kompetencije, s obzirom na razne mogućnosti za nastavak školovanja, odnosno master studija!?

Iskustva najboljih poslovnih škola, odnosno razvijenih ekonomija, pokazuju da su izuzetno cenjena i tražena znanja iz opšteg menadžmenta. Upravo zbog toga, na MBS-u vam nudimo master program prilagođen sektoru usluga. Objašnjenje za navedeni izbor leži u tome da je sektor usluga po svom učešću dominantan u savremenim ekonomijama, pa sledi da su šanse za zapošljavanje tu najveće.

Master studije u zavisnosti od vaših potreba mogu trajati jednu ili dve godine. Master studije koje traju dve godine  obezbeđuju zvanje Master menadžer (300 ESPB) i mogućnost daljeg usavršavanja na doktorskim studijama. Takođe, moguće je završiti jednu godinu studija i steći zvanje Diplomirani menadžer (240 ESPB).

Program koji je razvila Visoka škola modernog biznisa sadrži proverenu, ali istovremeno i modernu kombinaciju disciplina koje su fokusirane na posebne menadžerske „alate“, kao i specijalizovana znanja iz oblasti korporativnih finansija, menadžerskog računovodstva, liderstva, upravljanja inovacijima, kao i druge značajne teme koje je potrebno poznavati kako bi se obezbedila konkurentnost na tržištu rada. Takođe, uključena je i nastava iz engleskog ili nemačkog jezika. Modernoj dimenziji celog gradiva doprinosi i izučavanje digitalne strategije uključujući i primenu društvenih mreža. Upravo zbog potrebe individualnog razvoja, razvoja nezavisnog mišljenja, autonomije i preduzetništva, nastava se odvija u malim grupama. Tokom studija, ali i nakon studija obezbeđen je mentoring  od stane edukatora škole u smislu usmeravanja vaše karijere i realizacije individualnih projekata.  MBS promoviše saradnju sa okruženjem u vidu angažovanja eksternih eksperata, kao i gostujućih predavača sa ciljem da ispunimo vaša očekivanja i podržimo specifične potrebe.

,,Dodatnu vrednost“ vašim studijama daju kursevi koji kreiramo u skladu sa vašim potrebama, a koji je besplatan za sve naše studente! Kursevi uključuje teme stručnog usavršavanja i ličnog razvoja, informatička znanja, veštine programiranje, učenje stranih jezika, tehnike poslovnog komuniciranja i prodaje, upotrebu statističkih alata i još mnogo toga! Mi kreiramo paket kurseva po vašoj meri!

Kontaktirajte nas i rezervišite svoje mesto što pre!

Broj telefona: +381 11 4120-700
E-mail: office@mbs.edu.rs
Za više informacija pogledati na: www.mbs.edu.rs