office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Zašto je studiranje na Visokoj školi modernog biznisa drugačije? Ovih 7 razloga pomoći će Vam da donesete pravu odluku

Odabir zanimanja, kao i visokoškolske ustanove u kojoj želite da nastavite svoje obrazovanje jedna je od najvažnijih odluka koju ćete doneti u životu. Ovih 7 razloga pomoći će vam da napravite pravi izbor. Visoka škola modernog biznisa (MBS) pruža više, a evo i kako:

  1. Školski programi su izuzetno kvalitetni i trudimo se da ih usavršavamo svaki dan. Školski programi su savremeni, idu u korak sa svetskim standardima ali su i prilagođeni na način da budu laki za savladavanje i približniji našim studentima. Otuda i naziv naše škole – Visoka škola modernog biznisa. Uvodimo vas u moderne trendove koji vam mogu pomoći u ostvarivanju daljih ciljeva i ostvarenju uspešne poslovne karijere.
  2. Ljubazno osoblje škole će vam izaći u susret u koje god vreme dolazite. Ukoliko radite, nećete biti pritiskom da li ćete stići na predavanja, vežbe, ispit ili do studentske službe.
  3. Škola nudi izuzetan spektar različitih programa, kurseva i seminara koje mozete pohađati i koji su prilagođeni vašem radnom vremenu. Svi kursevi koje nudimo potpuno su besplatni za naše studente! Pored diplome dobijate i sertifikate o zavšenim kursevima koje sami birate u zavisnosti od vaših interesovanja.
  4. Profesori su veoma fleksibilni i možete ih kontaktirati mejlom, telefonom i dogovoriti se za svaku vašu ideju, ukoliko vam je potreban savet ili imate neki problem, koji uopšte ne mora biti vezan za vaše studiranje. Tu smo da vam pomognemo za sve što vas interesuje, a pre svega za vaše napredovanje i obrazovanje, koje vam donosi samoizgradnju i prestiž.
  5. Mi se trudimo da vam studiranje bude zabavno, neobično i zanimljivo. Profesorski tim prati trendove u inostranstvu, što im pomaže da se stalno usavršavaju i idu u korak sa svetom, pa ta svoja iskustva mogu da prenesu i vama.
  6. Od nas možete dobiti uslugu najviše za najmanje, jer iako smo mlada škola, nudimo veliki spektar znanja i veština, koje će Vam pomoći da opstanete u savremenim komplikovanim uslovima poslovanja. MBS se trudi da vas usmeri i uputi na saradnju sa nekim od vodećih  uspešnih kompanija i fakulteta u inostranstvu, koji vam mogu pomoći u izboru dalje karijere.
  7. Visoka škola modernog biznisa je na fantastičnoj lokaciji, u samom centru grada. MBS je veoma blizu bez obzira sa kog kraja grada dolazite, svi prevozi vode do MBS-a. To znači da Vam je studiranje na nekoliko stanica udaljenosti i veoma dostupno.

I, za sam kraj, možemo samo reći da svi putevi za izgradnju uspešne karijere vode do Visoke škole modernog biznisa. Očekujemo Vas!